CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA- 25 I 26 NOVEMBRE 2017

prebenjami A

 

Aleví C

Partit Aleví C contra Altea, molt disputat i emocionant per moments. Ondara va disposar de dues oportunitats clares de gol en els primers minuts.

Més tard Altea va prendre el control del partit, marcant 2 gols.

Així va acabar la primera part 0-2.

La 2 part l’Ondara va començar amb força, i el partit es va igualar.

Amb molta feina de recuperació de baló va en marcar el 1-2.

Als últims minuts, Altea es va tancar darrere, i Ondara va tindre una clara ocasió per a empatar el partit.  El pal no el va permetre. 

El partit va acabar 1-2, però amb molt bones sensacions del Ondara

Aleví A

Al camp de Altea es va disputar a les 12:30 el sèptim partit del campionat Aleví entre el nostre Aleví A i el Alevi del Altea. Un camp molt menut on es molt difícil intentar jugar el baló, va ser un partit molt físic,  es va arribar amb un apretat 0-0 al descans, la segona part va ser una copia de la primera, els dos equips amb una bona defensa i un bon partit del nostre porter, pero en la última juga un gol del Altea els va fer emportar-se els 3 punts. Continuarem treballant.

Benjamí C

Sabíem que el partit front al Pedreguer, per els resultats obtinguts anava a ser molt complicat, com tots els partits aquest any. A la primera part vam tindre ocasions clares de fer gol, però no les vam aprofitar. Tenien molt bona defensa i porter. A la segona part casi no vam ni arribar. Resultat 0-5 , em quede amb l’entrega de la segona part, que no vam baixar els braços i van aguantar prou el resultat.

Infantil

Al Camp Municipal de Ondara es va disputar a les 16:00 del dissabte el setè partit de la 2ª Provincial Infantil d’Alacant entre el Infantil «A» d’Ondara i el U.D. Altea «A» 

El partit va començar de cara per l’equip local que es va avançar en el marcador en el minut 4, prompte arribaria el segon gol (minut 12), aquest gol va fer que l’Altea pujara el ritme i aconseguira l’únic gol per part del equip visitant(min 25).

Amb el resultat 2-1 els locals varen pujar la intensitat i varen conseguir fer el tercer gol abans del descans (min 34)

La segon part va ser de tramit per als locals que dominaren i acabaren augmentant el casiller amb 2 gols més.

Bon partit i bones sensacions de joc per part dels ondarencs.


Cadets

Ondarense 0 – Altea 0

Partit molt complicat contra el tercer classificat. Es va patir molt contra un gran equip on la gran majoria dels jugadors eren de segon any i en una gran presencia física.

Es comenta abans del partit que teníem d’estar mes juntets que mai i així va ser, la pilota per l’Altea i l’Ondarense esperant alguna contra que no vam saber portar-les i ens va costar molt arribar a la seua porteria. Altea va tindre 3 ocasions clares on el porter va estar excel·lent.

La segona part expliquem com teníem de portar el baló en les contres i friut d’això arribaria un gol anul·lat a Nadal López. I tornem al mateix, la pilota per Altea i Ondarense esperant alguna contra. El porter de l’Ondarense Manu Troia va estar molt be i ho va desbaratar tot. La impotència per als jugadors de l’Altea fa que expulsen un jugador i ací l’Ondarense va créixer una miqueta i va tindre un travesser a un tir molt potent de Toni.

Destacar el gran treball de tots els jugadors i donar les gracies al infantil on esta setmana ens van deixar 2 jugadors mes. Un va eixir titular contra un gran equip i l»altre una pena que no poguera debutar però en temps arribara. En 2 setmanes ja han debutat 3 infantils

Juvenils

Derrota del juvenil en el derbi davant el pego.

La primera mitat va ser del pego de principi a fi , el ondara no va saber frenar al equip local, els falls en defensa i en atac van fer que s’arribara al descans 4-0 per als locals, degut a un ondara irreconeixible.

En la segona part l’Ondara va eixir a donar la cara i en el min 70 el resultat era de 4-2 i amb el ondara bolcat a arreglar el desficaci de la primera mitat, disposant de ocasions per haver fet algun gol més, però quasi al final del partit el pego va transformar una contra, arribant a la fi del partit 5-2 per als locals.

Nombrar que Marc Gil defensa del juvenil ondarense, va tindre que abandonar el camp en ambulància degut a un colp al cap amb el porter. Dir que està be, sols endolorit pel colp i és la millor noticia per al nostre equip! 

Partit per a oblidar i pensar en el partit setmana que ve en el que el juvenil del ondara s’enfronta al Xeraco, partit en el que sols val la victòria per tal de recuperar el somriure, la lliga és llarga i l’objectiu l’hem d’aconseguir fent-nos forts a casa. Vos esperem.

Publicado en Esports.