HUI 22 DE NOVEMBRE, TEATRE PER LA IGUALTAT A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA: CHRISTINA GAVEL INTERPRETARÀ “EFECTE FOEHN”

CARTELL_EFECTE_FOEHN

Aquest dimecres 22 de novembre les 20.30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, Christina Gavel interpretarà “Efecte Foehn”. Una obra programada per la Regidoria de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, amb entrada gratuïta.

La Companyia EN BLANC, presenta “Efecte Foehn”. Un obra de Christina Gavel:

Cada huit hores, una dona és violada a Espanya. Les dades de juliol del Ministeri de l’Interior comptabilitzen una mitjana anual de 1.200 violacions entre 2009 i 2015. Amb aquest monòleg es pretén que l’espectador puga comprendre millor pel que es passa després d’una vivència d’aquest tipus i, fins i tot, ajudar als que hagen passat pel mateix trauma  i no s’atreveixin a explicar-ho o que pensin que és una cosa que no es pot superar.

Efecte Foehn està, doncs, basada en una experiència real d’assetjament sexual. Per açò, aquest monòleg no és un text més, no és parafrasejar a autors llunyans i consagrats; açò és un fet únic i especial, que recupera el contacte humà del teatre. És el ‘despullar-se davant l’espectador’ mostrant el dolor, amb un text que no s’ha sentit abans i potser mai més es tornarà a escoltar. Es tracta d’un viatge únic a través del dolor físic i psicològic.

El públic no quedarà indiferent. S’enfronten a la duresa de les paraules, la realitat que s’explica amb elles i comparteixen una cosa íntima amb l’actriu, ja no només per la proximitat física, sinó perquè l’acompanyen en el seu dolor.

REGIDORIA DE CULTURA I IGUALTAT – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.