CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – 18 NOVEMBRE 2017

CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – 18 NOVEMBRE

PREBENJAMÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA – C. B. EL VERGER

El dijous fou un dia històric en la vida de 19 petits jugadors de 6 i 7 anys ja que disputaren el primer partit de bàsquet de les seves vides.

Sols portaven 2 mesos entrenant però ja demostraren que van aprenent molt ràpid i disputaren un partit molt entretingut amb els seus veïns del Verger.

Al llarg dels últims entrenaments ja es notava el nerviosisme i no paraven de preguntar “quants dies falten”?. Al final el partit arribà i gaudiren d´allò més. Ara a preparar el següent , que es jugarà el diumenge 25 de Novembre a Pego.

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 53 -DÉNIA BÀSQUET 18

Gran encontre de les alevines davant d’un rival que no va saber fer front a la pressió a tota pista realitzada per les ondarenques durant el partit. En la meitat del encontre ja guanyaven per més de 25 punts el que va fer que les ondarenques tingueren que defendre a mitja pista segons el reglament. Això no va ser impediment per a distanciar-se més si cap en el marcador, ja que, van estar a només 5 punts de tancar l’acta. Continua la bona progressió de les alevines que s’enfrontaran el proper dissabte davant un rival molt rocós com és el Pego.

ALEVÍ MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 75-35 DÉNIA BÀSQUET

Gran partit de l’aleví masculí A derrotant a casa al Dénia tancant acta amb el marcador de 75-35. Els nostres eixiren motivats i concentrats després de la derrota per la mínima de la setmana passada i els dos primers quarts van ser suficients per veure la diferència entre ambdós equips amb un parcial de 41-6. Els darrers quarts també van ser tots per als locals exceptuant-ne un on els nostres es costà anotar també degut a la relaxació pròpia veient el marcador. Però fou només en aquest, ja que en els altres es tornà a pujar la intensitat i l’equip rival poc va poder fer.

Més enllà del resultat, l’objectiu de l’equip en aquest partit era recuperar la imatge a la qual ens tenen acostumats aquest equip. I per suposat que es va complir, donant una gran imatge tant en defensa com en atac, aportant tots els jugadors i fent un joc col·lectiu molt bo recuperant sensacions de cara als propers partits.

INFANTIL FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 53- PAIDOS 21

El partit jugat el passat dissabte en el pavelló d’Ondara no va tindre un dominador clar en tot l’encontre, degut a la bona defensa realitzada per les jugadores de Paidos. Les ondarenques no van saber fer front a una defensa en zona, ja que, no dominen el tir exterior. No va ser fins la segona part de l’encontre on les ondarenques van tindre més encert en els contraatacs i, al cap i la fi, el marcador es va distanciar. Continua la progressió de les infantils a l’espera de jugar el proper diumenge front a Oliva , invicte fins el moment.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 60-47 CB GENOVÉS

L’equip infantil masculí continua amb la senda de victòries, aquesta vegada derrotant al CB Genovés, equip que demostra millor joc del que reflecteix la classificació que ocupen. Els visitants eixiren forts al partits i als nostres els costà entrar en partit, amb poca intensitat, fet que portà a un intercanvi de cistelles entre ambdós equips però amb lleuger avantatge per als visitants fins arribar al descans amb igualtat al marcador. Després del descans, els nostres pujaren la intensitat defensiva, milloraren el rebot defensiu i pogueren córrer al contraatac. En atac es varen tenir les idees més clares i amb tot, es varen anar distanciant en el marcador poc a poc fins el resultat final. Victòria important per continuar en segon lloc de la classificació i donar ànims de cara al proper partit, on l’equip visita el UPB Gandia A, líder invicte que conta els seus partit per victòries contundents totes elles, però que l’equip de segur que intentarà competir al màxim.

CADET MASCULÍ A

SERVIGROUP BENIDORM 39-64 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

La segona volta de la lliga començà amb victòria per a les Escoles d’Ondara en la seva visita a Benidorm. El partit fou molt dur i els nostres jugadors s´hagueren d´acostumar a un arbitratge que permeté massa els contactes en defensa. Malgrat això, els ondarencs saberen mantindre la calma i la concentració en el partit i no entraren en cap polèmica i cap protesta, fet que demostra la bona predisposició d´aquest grup quan entra a la pista de joc.

El partit fou igualat el dos primers quarts amb petits avantatges per als nostres (8-14, 8-12) però al tercer quart els d´Ondara s´escaparen en el tanteig amb un gran encert en atac de David Pascual i Jordi Ruiz i dos triples consecutius de Jordi Batalla que tancaren el quart amb un 10-23 que deixava pràcticament decidit el partit.

Al final 39-64, amb bones sensacions i amb ganes que arribe el proper dissabte per jugar front al Calp, l´equip que guanyà als d´Ondara en la primera volta.

CADET MASCULÍ B: ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 71 – 30 EEM EL VERGER

Bon partit dels nostres cadets front al Verger, un equip que ha millorat des del primer encontre i va posar les coses complicades als nostres durant la primera part de l’encontre. Fins al descans, els visitant competiren cada baló amb una defensa en zona i un atac constant del seu jugador més gran, però arribada la segona part, el físic començà a notar-se i això afavorí als nostres amb nombrosos contra-atacs i cistelles més còmodes provocant eixa gran diferència en el marcador.

JUNIOR MASCULÍ: SEÑALIZACIONES ROSES CB ALGEMESI 116 – 32 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Desastrós partit el dels nostres el passat dissabte en Algemesí. Després d’una hora de viatge, el conjunt ondarenc començà e partit en ganes però davant la superioritat del rival, els visitant baixaren la intensitat i demostraren que no volien competir el partit. Difícil feina per a este equip que té la moral tocada i les coses continuen sense eixir-los bé.

JUNIOR FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 35 – 45 CB IFACH CALPE BLANCO

El passat diumenge l’equip junior femení va disputar en el pavelló municipal el seu partit de la jornada front al Calp. El partit es platejava disputat des de l’inici amb un marcador molt igualat ja que les nostres jugadores eixiren al camp amb moltes ganes i amb una molt bona defensa que va permetre furtar balons i aconseguir cistelles fàcils. Lamentablement, el partit es va complicar degut a lesions i al joc dur del equip visitant arribant al descans amb un marcador de 22-24. En la segona part, la intensitat defensiva de les nostres va disminuir, lo qual va portar a que les visitants agafaren una xicoteta avantatja en el marcador que varen aguantar fins al final del partit arribant al marcador final de 35-45.

Publicado en Esports.