EXPOSICIÓ “ELLAS” DE SUNI TOBARRA FINS AL 15 DE DESEMBRE A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

suni tobarra (1)

Ondara, 20.11.17. Divendres passat es va inaugurar en la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara la mostra pictòrica “Ellas” de l’artista Suni Tobarra. La inauguració va comptar amb nombrós públic, i amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual.

L’exposició va dedicada a totes aquelles dones que silenciosament construeixen la història: “Les meravelloses pintures de Suni Tobarra són un al·legat contra la intolerància que pesa contra la dona, i una crida per a exigir que siguen verdaderament lliures, perquè es vegen ames de la seua vida i destinació.”

L’artista Suni Tobarra, manxega de naixement però valenciana per convicció i amb residència a Gandia des del primer any de vida, té un llarg historial quant a exposicions; des de la seua primera exposició a França (Montpeller, 1978) i la descoberta del Marroc (Marràqueix, 1992), la seua trajectòria artística i viatgera no ha conegut el descans.

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha convidat a la ciutadania a visitar aquesta magnífica exposició a la Casa de Cultura d’Ondara. Una mostra que es podrà visitar fins al 15 de desembre en horari de 9 a 14 i de 16 a 21 hores.

suni tobarra (2)

Publicado en Actualitat, Cultura.