DESCOBREIX LA FIRA GASTRONÒMICA ONDARA 2017

Cartell_RutaGastroOndara'17_BAIXA

La Fira Gastronòmica d’Ondara 2017 està emmarcada en la Fira de Fires d’Ondara i se celebrarà durant els tres pròxims caps de setmana: 11-12 de novembre, 18-19 de novembre, i 25-26 de novembre en els nou establiments participants, que són els següents: Hotel Ramis; Alfatares; Cafè Sendra; El Gallego; La parada-El Euro; Tasta’m; Valero; Plaça de Bous i Taurino.

En aquests establiments es podrà gaudir dels plats i tapes més saborosos i d’un menú degustació especial de Fira, que inclourà com a element en comú la “pansa” o la taronja, acompanyat per vi de la Marina Alta.

Els menús de la Fira Gastronòmica són els següents:

BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-015 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-014 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-013 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-012 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-011 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-010 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-007 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-006 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-005

Els bars i restaurants participants en la Fira Gastronòmica estaran connectats mitjançant un “trenet” que efectuarà una ruta circular cada trenta minuts, portant als clients de local en local:

BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-009 BAJA_FulletFira_GastroOndara'17-008

Les persones que degusten els menús de la fira gastronòmica podran participar en el sorteig d’un dinar o sopar per a dues persones en els establiments adherits. Per a això hauran de presentar tres tiquets de menús de fira en l’ADL d’Ondara. El sorteig serà el 4 de desembre entre tots els participants.

Fullet Fira Gastronòmica 2017:

BAJA_FulletFira_GastroOndara’17

Publicado en Actualitat, Ajuntament.