EL CONJUNT INFANTIL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, PRIMER CLASSIFICAT EN LA II FASE PROVINCIAL DE LA LLIGA INTERCLUBS

image2image1

 

Ondara, 06.11.17. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars, va participar dissabte passat 4 de novembre en la 2a Fase de la Lliga Interclubs de la província d’Alacant (de conjunts, duos i trios), que es va disputar a Alacant.

En aquesta lliga provincial, l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara participa amb el conjunt infantil de 5 pilotes. Les gimnastes d’Ondara Júlia Mut, Giulietta Rolfs, Mireia Payà, Adriana Noguera i Paula González, van collir un excel·lent resultat, aconseguint proclamar-se campiones de la segona fase de la lliga en la seua categoria, després d’haver sigut també les primeres classificades en la primera fase, i encapçalant així el resultat general.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara i les seues entrenadores per aquest nou èxit esportiu.

image3

 

Publicado en Actualitat, Esports.