CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- 28 OCTUBRE 2017

BENJAMÍ

C.B. PEGO 44 – 24 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte 28 d’Octubre, els benjamins van fer la primera eixida de la temporada a Pego. Es van pegar bona matinada, ja que jugàvem a les 9 h, però quan es tracta de jugar, aquests xiquets s’espavilen ben prompte!

No vam començar el partit amb molt bon peu, ja que en el primer quart no aconseguirem fer cap cistella, però en el segon temps vam marcar la diferència fent un parcial de 4-13 a favor nostre. No obstant, el tercer període va ser menys favorable, el que feia que acabàrem la primera mitja part del partit amb un marcador molt igualat: 16-15 a favor del Pego.

Començàrem la segona part molt igualats, amb un 4t parcial de 7-6, però a partir del 5é quart, es va notar que tan sols érem 8 jugadors i el rendiment no era el mateix, sobretot a la defensa, que els costava arribar, fent que els contrincants ens feren uns quants contra-atacs, posant-se dalt en el marcador finalitzant el partit amb 20 punts més.

ALEVÍ MASCULÍ A

CB ALBUBASKET 15-56 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Partit jugat a Alacant davant un rival desconegut, on només ens podíem fer una lleugera idea del mateix veient els resultats de les altres jornades. El partit es jugà en una pista exterior i bastant més menuda del que el reglament ordena. Als nostres els costà entrar al partit en els dos primers quarts degut a l’aclimatació de la pista i balons, però fou en el tercer quart on els nostres trencaren el partit definitivament i al minut 1 del quart quart tancaren acta. A pesar d’això, l’equip continuà jugant a bon nivell pensant ja en el partit de la propera setmana.

ALEVÍ MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 33 – 41 C.B. PEGO 07

El passat dissabte l’equip aleví B d’Ondara es va enfrontar al sempre complicat Pego. El partit començà prou malament per als nostres, amb un defensa despistada, el que va provocar un parcial negatiu per a l’equip local que va arrastrar la resta del partit. A partir del segon quart els locals van milloràren considerablement el seu nivell tan defensiu com ofensiu arribant posant en seriosos problemes a l’equip visitant. No obstant, no es va poder arribar a remuntar el mal parcial inicial arribant al marcador final de 33-41 per als de Pego. Felicitar a l’equip per el gran treball defensiu mostrat en gran part del partit i animar-os per a continuar treballant!

ALEVÍ FEMENÍ

CB VERGER 36- 46 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

La tercera jornada ens va portar a jugar front El Verger en el típic camp dins del poble. Les ondarenques, quan al joc, van ser dominadores clares tot el partit tornant a realitzar una bona defensa a tota pista que va tindre beneficis. Quan a l’encert anotador encara els falta perfeccionar el tir a cistella. L’equip d’El Verger va fer un partit bassat en l’atac al contraatac sense buscar les situacions de 1×1 que ens va afavorir per realitzar el nostre joc. Primera victòria de les xiquetes que van aprenent la filosofia del joc i com el treball dona el seus fruïts.

INFANTIL MASCULÍ

CB TAVERNES 32-73 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

L’equip infantil masculí es desplaçà a la localitat de Tavernes per a la disputa de la J3. El partit començà amb intercanvi de cistelles per ambdós equips. Un parcial de 0-12 en el tercer quart va fer enlairar en el marcador als de La Marina i agafant un avantatge còmode i que en la segona part anava incrementant-se a mesura que passaven els minuts fins el tancament de l’acta amb el resultat final de 32-73. Bon partit dels nostres on es treballaren coses i tots els integrants de l’equip aportaren per al col·lectiu.

INFANTIL FEMENÍ

CB VERGER-20- 40 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Després de la pèrdua la setmana passada front Oliva les ondarenques tenien ganes de demostrar la seva vàlua front El Verger. El partit va començar molt igualat i va seguir així fins la mitja part, on El Verger guanyava de 1 punt. A la segona part tot va canviar degut al cansament de les locals, cosa que les ondarenques van saber aprofitar-se fent parcials en els quarts de 0-12. Al cap i la fi, segona victòria de tres possibles ,en un bon començament de lliga. El treball va donant els seus resultats i esperem demostrar-ho el següent partit front Pego.

CADET MASCULÍ B

CB JOVENTUT AUTOESCOLA XÀBIA 67- 29 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

Un encontre casi perdut des de l’inici del partit degut a les nombroses baixes de l’equip però amb l’ànim de saber que si ja estava perdut sols ens quedava disfrutar. I així va ser, un encontre atractiu en joc on els nostres demostraren l’evolució en els entrenament i els conceptes ja adquirits. Els de Xabia ens donaren marge en defensa sense pressionar i els nostres ho aprofitaren per a jugar amb bons passes i bones cistelles.

CADET MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA A 76– ACTUALIA SIGMA ALBUBASKET A 51

El dissabte ens visitava un equip molt fort i intens amb el qual el nostre equip estava empatat a la classificació. El partit prometia ser igualat i així fou al primer quart que acabà amb 22-18 per als ondarencs.

Al segon quart és quan els de la Marina realitzaren el millor bàsquet amb una defensa molt intensa i un joc molt ràpid en atac que trencaren el partit ja que guanyaren aquest període per 24-10 arribant al descans amb un 46-28 tranquil·litzador.

L´Albubàsket no es donà per vençut i al llarg de la segona part continuà defenent amb una gran intensitat, pressionant per tot el camp però els nostres jugadors mantingueren la calma i fins i tot augmentaren l´avantatge amb un gran encert en atac. Cal destacar a David Pascual amb 19 punts i a Jordi Ruiz que dominà el joc interior amb 18. Així com la cada vegada més important aportació dels dos jugadors que s´han incorporat a l´equip, Jordi Batalla i Arnau Costa.

Desitgem que aquest encert continue i el nostre equip puga competir pels llocs capdavanters de la classificació.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 48 – 65 AUTOS LEAL NBALZIRA

Primera jornada que jugàvem en casa front a un equip que tenia 2 victòries i 1 derrota en la classificació. Els nostres Començaren molt bé amb un parcial de 10 -2 a l’inici de l’encontre però el físic i la intensitat del rival feren que al descans els visitants es posaren per davant en el marcador. A pesar de retallar la diferència en el marcador de l’encontre una vegada començà el tercer quart, no es va poder aconseguir la victòria. Els jugadors estaven més pendents del rival que de jugar i no es van concentrar en cap moment del partit i d’ací la falta d’encert en els tirs lliures i en els contra-atacs amb superioritat.

JUNIOR FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 29 – 84 DÉNIA BASQUET 00

El passat dissabte tingué lloc en el pavelló municipal d’Ondara l’encontre de l’equip junior femení front un rival molt dur, el Dénia. El partit es plantejava complicat des de l’inici ja que s’enfrontaren al líder del grup amb molta diferència sobre els altres equips. El partit començà tal com s’esperava, amb un defensa molt dura i asfixiant de l’equip visitant. A partir del segon quart les d’Ondara van millorar la seua intensitat i aconseguiren passar la defensa del rival millorant també en l’aspecte anotador. El partit arribà al final amb un marcador de 29-84 desfavorable per a les nostres. No obstant, felicitar a les nostres jugadores per la intensitat mostrada i per intentar plantar cara a un equip ben complicat mostrant la línia a seguir en els pròxims partits.

Publicado en Esports.