L’ONDARA TRI-ESPORT SUBCAMPIÓ EN EL TRIATLÓ DE MITJA DISTÀNCIA ICAN GANDIA 2017

* Nota de premsa i fotos Club Ondara Tri-Esport*

El club acomiada la temporada 2017 amb resultats de podi

El passat cap de setmana es va celebrar el Triatló Ican Gandia que albergava les distàncies de Distància Llarga –triatló Full- (3800 metres natació, 180 km bicicleta i 42 km carrera a peu) i la distància mitjana –triatló Half- (1900 metres natació, 90 km bicicleta i 21 km carrera a peu). La prova, organitzada per la marca Ican experimentada en proves de triatló a nivell internacional, va ser seu també del Campionat Autonòmic de Triatló Distància Llarga.

La prova arrancava a les 8 del matí del dissabte 14 d’octubre a la dàrsena del port amb vora 700 participants. També en la jornada del divendres els triatletes van poder assistir a la reunió tècnica que es va celebrar a l’Aula Magna de l’Escola Politècnica Superior de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Els més menuts també van poder gaudir de la prova no competitiva Ican Kids a les 19 hores.

Pel que fa al podi absolut masculí de la prova Half va proclamar-se campió Alberto Gómez del Club Triatlón Ondarreta Alcorcón amb 4 hores 11 minuts, en segona posició Adrián Garcia del Club Huracan Cultbikes amb 4 hores 13 minuts i en completant el podi en tercera posició Fernando Cuenllas del Club Triatlón Real Canoé amb 4 hores i 16 minuts.

En el podi absolut femení de la mateixa prova Half, mitja distància, va proclamar-se campiona Mar Vicent del Club Triatló Castalla amb 4 hores i 42 minuts, seguida de Katharina Grolz independent amb 4 hores i 44 minuts i en omplint l’últim escaló del podi Sandra Muñoz del Club Laboratorios SyS amb 4 hores i 55 minuts

El Club ondarenc va participar en la distància mitja que va consistir en una natació (1900 metres) al mateix port de la capital de La Safor, un circuit de bicicleta (90 km) entre La Platja de Gandia i Tavernes de la Valldigna i una carrera a peu de mitja marató (21 km) pel Passeig Marítim de Neptú. Els triatletes de l’Ondara Tri-Esport van fer una destacada participació amb Ivan Payà amb en 12na posició i amb 4 hores i 24 minuts, Jorge Llàcer en 13na posició i amb 4 hores i 25 minuts, Sergi Torres en 31na posició amb 4 hores i 39 minuts, Toni Domènech en 100na posició amb 5 hores i Vicent Pastor qui va haver d’abandonar per una caiguda en la bicicleta.

Per últim destacar la 3a posició en el podi de grups per edats de Jorge Llàcer en la seua categoria i sobretot la segona posició del Club Ondara Tri-Esport en el podi per equips. Aquest últim trofeu molt important per la competitivitat que s’atresora en aquest tipus de proves. D’aquesta manera el Club ondarenc acomiada la temporada 2017.

Amb tot, un cap de setmana marcat per la festa del triatló que cada cop va guanyant protagonisme a pesar dels obstacles que romanen als mitjans de comunicació en el terreny de l’esport per fer-se’n ressò del triatló. El Club Ondara Tri-Esport vol agrair aquest mitja de comunicació pel compromís amb aquest esport en la seua difusió i divulgació.

FB_IMG_1508071232758IMG-20171014-WA0018 IMG-20171014-WA0017IMG_20171013_190437

* Nota de premsa i fotos Club Ondara Tri-Esport*

Publicado en Associacions.