OBERT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER ALS CURSOS DE GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT, MUSICOTERÀPIA I MENT ACTIVA PER A LA TERCERA EDAT

Les persones interessades a participar es poden inscriure al Centre Social

Ondara, 14.09.17. La Regidoria del Major d’Ondara impartirà a partir d’octubre diversos cursos i activitats en grup, dirigits a les persones majors, amb la finalitat de millorar l’estimulació cognitiva, l’activitat física o les habilitats manuals de les persones majors. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia.

En concret, s’ofereix al pavelló municipal el programa de gimnàstica de manteniment, que serà impartit per Alicia Ivars, els dilluns i dimecres de 9:30 a 10:30 hores. Al Centre Social s’ofereixen els programes de musicoteràpia, a càrrec d’Anna Mas, els dimarts a les 17 hores; i el taller de memòria-ment activa, impartit per Tere Fullana, els dimarts i divendres en dos grups; a les 9 hores i 10:15 hores. Aquests programes es desenvolupen des d’octubre fins maig, i són gratuïts per a les persones que formen part de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ondara. Començaran a impartir-se a partir de la primera setmana d’octubre.

Les persones interessades es poden inscriure en la consergeria del Centre Social d’Ondara, en horari de matí, fins al 29 de setembre. El telèfon és el 966477070.

GENT GRAN

Publicado en Actualitat, Ajuntament.