JUANMA GARRIDO, NOU COORDINADOR DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA

La Regidoria d’Esports convoca els pares i mares de l’Escola de Pilota a una reunió al Trinquet el dilluns 18 de setembre a les 19 hores

Ondara, 14.09.17. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha anunciat que Juan Manuel Garrido Mimbrera serà el nou Coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, prenent així el relleu del fins ara responsable de l’escola, Mateu Fornés. Després de la convocatòria realitzada per l’ADL-AFIC d’Ondara el passat 1 de setembre per a l’accés a aquesta plaça, la comissió de valoració es va reunir ahir 13 de setembre per a la contractació d’un Coordinador-Monitor de l’Escola Esportiva Municipal de Pilota. Juanma Garrido va obtindre la màxima puntuació en la valoració (tenint en compte l’entrevista realitzada per a defendre la Proposta de Projecte de Funcionament de l’Escola de Pilota Valenciana en el municipi d’Ondara, i avaluant els mèrits presentats per cada candidat).

Segons ha explicat Mar Chesa, Juanma Garrido compleix tots els criteris de selecció que s’havien marcat i “va demostrar tindre molts coneixements tant a nivell tècnic, com en l’àmbit de l’ensenyament específic d’una escola de pilota valenciana”, ha indicat com a responsable d’Esports.

regidora esports i coordinador pilota - copia

En l’àmbit acadèmic, Juan Manuel Garrido Mimbrera és Mestre Diplomat en Educació Física i Educació Primària, i quant a la formació específica en Pilota, té el títol de Monitor de Pilota Valenciana i d’Entrenador de Pilota Valenciana Nivell 1 de la Federació de Pilota Valenciana. En la seua experiència com a educador en el camp de la pilota valenciana, ha sigut coordinador-entrenador de l’Escola de Pilota “El Nel” de Murla; i entrenador a les escoles de pilota de Pedreguer i de Dénia. Fora de l’àmbit esportiu, és mestre d’Educació Física i Primària al CEIP Sanchis Guarner d’Ondara, amb una antiguitat de 14 anys en el professorat. Junt amb això, disposa de diversos cursos de formació complementària sobre primers auxilis i salut aplicats a l’escola, educació per a la salut en l’àmbit escolar, animació de grups escolars o prevenció i rehabilitació.

La Regidora d’Esports ha anunciat la convocatòria d’una reunió dirigida a les mares i els pares de l’Escola Municipal de Pilota el proper dilluns 18 de setembre a les 19 hores al Trinquet Municipal, a fi de presentar-los al nou coordinador i abordar les qüestions organitzatives de la nova temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.