SINMA INICIA LA NETEJA INTEGRAL DE TOTES LES ZONES ON S’HA CONCENTRAT LA FESTA DE SANT JAUME

L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei d’arreplegada de fem i neteja viària, ha iniciat la neteja integral de totes les zones on s’ha concentrat la festa de Sant Jaume. De moment s’ha netejat l’Avinguda General Bosch i la part de l’asfalt dels voltants del Prado. Hui s’ha netejat avgda. General Bosch i voltants del Prado, la part de l’asfalt. 

En els pròxims dies es netejarà la zona de garitos de la part de l’aparcament del riu així com també el Carrer Marqués de Guadalest, Ronda Generalitat i zona de les revetles del Carrer Sant Jaume fins a l’Avinguda La Pau.

D’altra banda, una empresa especialitzada en treball de vapor a alta pressió, Vapor Eco 2, s’ha encarregat aquests dies de la neteja de les voreres de la zona comercial de l’Avinguda Doctor Fleming, les voreres de l’entrada principal de la Plaça de Bous, la illa de contenidors, el moll del Prado i les voreres del pont d’accés a la Plaça de Convent. També es va procedir a l’eliminació de graffitis i a la neteja de la Plaça Major i part superior del Carrer Dénia. Es tracta d’una neteja més exhaustiva que requereix material de vapor a alta pressió. 

Tant el Conseller Delegat de SINMA, Francesc Giner, com el gerent, Jordi Serra, han valorat l’esforç i la implicació dels treballadors i les treballadores de l’empresa així com el treball realitzat per la brigada de PIMON durant i després de les festes perquè Ondara recupere la normalitat i tinga una neteja i manteniment adequat. Amdós volen agrair la col.laboració de la ciutadania durant els treballs de neteja i han demanat disculpes per les possibles molèsties causades. 

IMG-20170804-WA0011 (1) IMG-20170804-WA0010 (1) IMG-20170804-WA0003 IMG-20170804-WA0002

Publicado en Actualitat, Ajuntament.