COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – FESTES DE LA SOLEDAT 2017

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat (del 6 al 10 de juliol 2017), estarà prohibit l’estacionament als carrers per on discórreguen els diferents actes.

Especialment a tindre en compte els actes següents:

Revetlles. Emplaçades al C/ Verger i amb prohibició d’estacionament als seus voltants.

Carrosses. Pel recorregut habitual (Dénia, Sant Jaume, Roser, Major, Sant Vicent, Plaça Convent, Balcó del Prado i Doctor Barraquer).

Ofrena. Església, Roser, Sant Vicent, Balcó del Prado.

Processó. Església, Sant Joan, Major, Roser, Sol, Sant Benet, Sant Cristòfol, Virtuts i Plaça Convent.

Caldrà tindre en compte també les prohibicions d’estacionament pels diferents actes a celebrar (parc infantil, focs d’artifici, etc.)

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents per on aquells discórreguen. D’altra banda, en la mesura que siga possible, es podrà donar pas als vehicles en aquells llocs on resulte adient, sempre que no es comprometa de cap manera la seguretat de l’acte.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

PROGRAMA FESTES SOLEDAT 2017

PORTADA SOLEDAT 2017

DIJOUS, 6 de juliol de 2017

22:00 h. CONCENTRACIÓ de la comissió de festes 2017, dames d´honor majors, infantils, acompanyants i autoritats al M. I. Ajuntament per a procedir a l´encesa de l´enllumenat, donant així inici a les festes patronals en honor a la MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT.

22:30 h. CONCERT a càrrec de la UNIÓ MUSICAL D´ONDARA a la Plaça Major, on es farà el lliurament d´un corbatí a la bandera de la U.M.O. A continuació s´oferirà un refrigeri als assistents.

DIVENDRES, 7 de juliol de 2017

12:00 h. VOLTEIG GENERAL de totes les campanes de la vila anunciant “L´Àngelus“.

DISPAR de 21 salves en honor a la Nostra Patrona.

CONCENTRACIÓ de tota la comissió de festes a la capella de la Verge de la Soledat per a anar fins al cementeri parroquial acompanyats per la dolçaina i tabal.

12:45 h. OFRENA al cementeri parroquial d´una corona de llorer en memòria de tots els difunts d´Ondara.

19:30 h. RECOLLIDA de tota la comissió Soledat 2017 acompanyats per la Banda de la Unió Musical d´Ondara.

21:30 h. RECEPCIÓ d´autoritats, comissió Soledat 2017, autoritats convidades, reines de festes de la comarca, associacions i altres convidats a l´Ajuntament. Passacarrer fins la Plaça de Bous.

22:30 h. ACTE D´EXALTACIÓ DE LES DAMES D´HONOR MAJORS, INFANTILS I ACOMPANYANTS a la Plaça de Bous, amb l´assistència d´autoritats, poble, reines de pobles veïns i demés persones convidades.

A continuació gaudirem de la GRAN GALA LÍRICA a càrrec del “quinteto de tenores y barítonos del Liceo de Barcelona LA QUINTA VOCE”.

Al finalitzar, espectacular actuació de la macro discomòbil “MOTIVATION SOUND EXPERIENCE” amb Christian Blond, Marc Pérez, i l´animació de “SPAM GROUP”.

DISSABTE, 8 de juliol de 2017

12:00 h. Gran PARC INFANTIL I JOCS per a xiquets al recinte del Prado.

14:00 h. PAELLA GEGANT al Prado. La comissió proporcionarà, taules, cadires i cervesa als assistents. Tot amenitzat pel grup de percussió “ONDARATTACK”.

-Els tiquets per a poder assistir al dinar els repartirà la Comissió de festes i també es podran recollir a la Casa de Cultura.

19:30 h. GRAN CAVALCADA DE CARROSSES, COMPARSES I CAVALCADURES, acompanyats per la banda Juvenil de la Unió Musical d´Ondara, la Xaranga l’Atril i el grup de percussió “Ondarattack”. Confeti, serpentines i regals pels assistents.

CARROSSES COMPARSES CAVALCADURES

1 r. PREMI 500 € 400 € 300 €

2n. PREMI 400 € 300 € 200 €

3 r. PREMI 300 € 200 € 100 €

* El jurat es reserva el dret de deixar deserts els premis que crega oportuns.

EL TRAJECTE serà: Eixida des del Col·legi Sanchis Guarner i seguint l’itinerari de costum finalitzarà al Prado, on s´efectuarà el lliurament de premis.

22:30 h. SOPARS POPULARS al voltant del recinte del Prado. La comissió repartirà cacauets, tramussos, salmorra, taules i cadires. El vi serà gentilesa de “BODEGUES AGUILAR”.

23:30 h. ESPECTACULAR REVETLLA a càrrec de l´orquestra MATRIX, davant del Prado.

DIUMENGE, 9 de juliol de 2017

09:00 h. SANTA MISSA a l´església parroquial de Santa Ana.

10:30 h. Exhibició canina del CLUB AGILITY NACALAN a la plaça de Bous. Podreu conèixer un nou esport per a totes les edats i gaudir d´una experiència única en família o entre amics. Entrada lliure.

12:00 h. SANTA MISSA a l´església parroquial de Santa Ana. Al finalitzar es farà el lliurament dels premis als xiquets de

catequesi guanyadors del “V CONCURS DE DIBUIX MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT”.

19:00 h. RECOLLIDA de tota la comissió de festes per la Banda de la UNIÓ MUSICAL D´ONDARA i per La Xaranga l’ATRIL fins l´església parroquial de Santa Ana.

20:00 h. CONCENTRACIÓ A L´ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANTA ANA de veïns, associacions, altres col·lectius, comissions de festes 2017 i autoritats per a dirigir-se a l´Ofrena.

Es seguirà l´itinerari de costum en direcció a la Plaça del Convent i recinte del Prado.

20:30 h. OFRENA DE FLORS a la Nostra Patrona al moll del Prado.

Una vegada finalitzada l´ofrena es dispararan focs d´artifici a càrrec de la Pirotècnia “Hermanos Caballer”. A continuació, solemne TRASLLAT DE LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT fins l´església parroquial de Santa Ana, acompanyada per tots els veïns.

LA COMISSIÓ DE FESTES 2017 PREGA A TOTS ELS VEÏNS NO EFECTUAR MOVIMENTS DE CADIRES NI TAULES FINS QUE LA NOSTRA PATRONA ES TROBE FORA DEL RECINTE DE L’OFRENA.

22:30 h. SOPARS POPULARS al voltant del recinte del Prado. La Comissió repartirà cacauets, tramussos, salmorra, taules i cadires. El vi serà gentilesa de “BODEGAS FONDARIUM”.

23:30 h. GRAN REVETLLA a càrrec de l’orquestra «TITANIC», davant del Prado.

DILLUNS, 10 de juliol de 2017 FESTA DE NTRA. SRA. STMA. VERGE DE LA SOLEDAT

08:00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES.

08:00 h. DESPERTADA AÈRIA a tres llocs diferents del poble. (Av. Dr. Fleming, Av. Marina Alta i C. Sanchis Guarner) obsequi de la Pirotècnica “Hermanos Caballer”.

09:00 h. SANTA MISSA DE L´AURORA a l´església parroquial de Santa Ana.

10:00 h. SANTA MISSA a l´església parroquial de Santa Ana.

10:00 h. RECOLLIDA de tota la comissió per la Banda de la UNIÓ MUSICAL D´ONDARA i per La Xaranga l’ATRIL fins l´eglésia parroquial de Santa Ana.

12:00 h. MISSA SOLEMNE EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT A L´ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANTA ANA, CANTADA PEL “CORO CAPILLA SANTÍSIMA VIRGEN DE LA SOLEDAD” amb l´assistència de la comissió de festes 2017.

Al finalitzar, VISITA A LA RESIDÈNCIA VERGE DE LA SOLEDAT, acompanyats per la Banda de la UNIÓ MUSICAL D´ONDARA. La Comissió obsequiarà amb un dinar als residents.

14:00 h. ESPECTACULAR MASCLETADA a càrrec de la Pirotècnia “Hnos. Caballer” al parking del C. Nacions Sense Estat. A continuació, la comissió oferirà un VI D´HONOR al recinte del Prado, on estan convidats tots els veïns de la vila d´Ondara i autoritats.

17:00 h. Entrada de la MURTA pels carrers de l´itinerari de la processó per gentilesa de l´empresa “CASFOR”.

Agraïm la col·laboració de tots els veïns que desitgen engalanar els carrers i balcons, així com obsequiar amb pètals de flors al pas de la Imatge de la MARE DE DÉU.

19:30 h. RECOLLIDA de tota la comissió per la Banda de la UNIÓ MUSICAL D’ONDARA i per La Xaranga l’ATRIL fins a l’església parroquial de Santa Ana.

21:00 h. SOLEMNE PROCESSÓ EN HONOR A LA NTRA. PATRONA LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT per l’itinerari de costum, acompanyada per la Banda de la Unió Musical d’Ondara, la Colla de Dolçaines i Tabals d’Ondara i la Xaranga l`Atril. A l’arribada de la MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT a la seua capella, se li rendiran honors amb el cant del «AVE MARIA» i es dispararan focs artificials per gentilesa de la pirotècnica “Hnos. Caballer”. La processó finalitzarà a l’interior de la capella amb el cant de l’himne a la Ntra. Patrona.

Seguidament es nomenarà la nova comissió pel proper any 2018.

23:30 h. Espectacular CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la pirotècnica “HERMANOS CABALLER” al parking de la Ronda Generalitat.

DIMARTS, 11 de juliol de 2017

20:00 h. SANTA MISSA DE RÈQUIEM a la capella del cementeri parroquial en sufragi de tots els difunts d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.