CULMINA EL CURS DE PFQB EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA D’ONDARA

 Ja està obert el termini d’inscripció per al proper curs 2017-2018

Ondara, 22.06.17. El passat 16 de juny va culminar el curs del Programa Formatiu de Qualificació Bàssica (PFQB) en Ocupació Domèstica, impartit per l’Ajuntament d’Ondara, que en aquesta ocasió ha comptat amb 13 alumnes. Per a acomiadar aquest programa formatiu, es van repartir els títols i orles, i l’alumnat i les seues professores, Marta Morant i Clara Ortolà, van gaudir d’un dinar. La setmana anterior, per a concloure el curs, els integrants del PFQB van realitzar una excursió en caiac per la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni, van visitar la Cova Tallà i van practicar snorkel. Amb aquestes activitats, es dóna per finalitzat el programa formatiu.

kayakcova

El Programa Formatiu de Qualificació Bàssica en Ocupació Domèstica s’ha impartit per l’Ajuntament d’Ondara amb la duració d’un curs lectiu (juny-setembre) a les instal·lacions ubicades al local annex a la Residència d’Ancians d’Ondara. Ha estat dirigit a alumnes que no s’han tret el títol de l’ESO, i el seu objectiu, a més de la incorporació dels joves al mercat laboral, també persegueix que els alumnes reprenguen els seus estudis d’educació reglada, i es traguen el títol de Secundària. El PFQB en Ocupació Domèstica d’Ondara ha impartit als estudiants formació genèrica amb continguts de l’ESO, així com mòduls de formació específica en ocupació domèstica. A més, en la segona mitat del curs, s’han realitzat pràctiques laborals (120 hores de pràctiques relacionades amb el contingut del programa). Les pràctiques s’han realitzat enguany en la Residència Verge de la Soledat d’Ondara, el Restaurant Tasta’m, la Tintoreria Bugaderia Jorge, i l’Hotel Les Rotes de Dénia.

La Regidora d’Educació, Mar Chesa, ha animat els alumnes a què s’inscriguen en aquest programa per al pròxim curs, i aprofiten al màxim la seua formació. El proper mes de setembre s’iniciarà el curs 2017/2018 del Programa Formatiu de Qualificació Bàssica en Ocupació Domèstica. Ja està obert el termini d’inscripció i a la Casa de Cultura d’Ondara es pot arreplegar la documentació necessària per a formalitzar-la. Les places són limitades a 15 persones.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.