L’IES XEBIC D’ONDARA LLIURA ELS PREMIS ALS GUANYADORS DE LA 2a EDICIÓ DEL CONCURS LITERARI 2017

Ondara, 03.05.17. Divendres passat va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara l’acte de lliurament dels Premis de la 2a edició del Concurs Literari de l’IES Xebic d’Ondara, convocats per l’institut ondarenc amb la col·laboració de l’AMPA i de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara. Més de mig centenar de texts van ser presentats pels alumnes en les diverses modalitats per a aquesta nova edició del concurs.

El lliurament de premis va comptar el divendres amb l’assistència de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i de la Regidora d’Educació, Mar Chesa, els quals van donar l’enhorabona als alumnes premiats.

Els premiats en valencià són els següents: en categoria 1 modalitat narrativa, “Catorze de febrer” d’Iratxe Parrilla Gasent (2n E); en categoria 1 modalitat poesia, “El vent” de Josep Mas (1r D), i en categoria 2 modalitat narrativa, “La meva muntanya” de Neus Mut Alemany (3r B). En castellà, en modalitat narrativa categoria 1 el premi ha sigut per “El secreto de Iván” de Júlia Mut Alemany (1r E); categoria 2 “Dominio del equilibrio” de Soledad Olbricht Doménech (4t A) i categoria 3 per a “El diario de Aroa” d’Aina Castellano Server (1r Bat. B). I en francès, en narrativa categoria 1 “Une petite aventure” de Luna Puebla Rodríguez; categoria 2 “L’amour en temps de guerre” de Neus Mut Alemany (3r B) i categoria 3 “Effort récompensé” de Sérine Chakouri; mentre que en poesia categoria 1 el premi ha sigut per a “Au revoir” de Diana Zaharia (3º D).

premis literaris ies xebic (2) premis literaris ies xebic (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.