LA GIMNASTA D’ONDARA ANA Mª GONZÁLEZ VEGA, BRONZE EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CONJUNTS EN CATEGORIA JUVENIL

ANA MARI (1) ANA MARI (2)

Ondara, 03.05.17. La gimnasta d’Ondara, Ana Mª González Vega, es va proclamar el passat cap de setmana tercera en el Campionat d’Espanya per conjunts, en categoria juvenil, modalitat maces.

Ana Mari González Vega (de 17 anys, nascuda en 1.999) és exalumna de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, i actualment és integrant del Club de Gimnàstica Rítmica de Dénia. Amb el seu conjunt de categoria juvenil va participar dissabte passat 29 d’abril en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica celebrat a Guadalajara, en el que van participar 48 conjunts. El conjunt juvenil del que forma part Ana Mª González junt amb Inés Jiménez, Salina El Hamli, Karina Díaz i Aitana Ferrer, es va alçar com tercer classificat en el Campionat d’Espanya en la modalitat maces, després d’un magnífic exercici.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Ana Mari; una gimnasta ondarenca que es va formar a l’Escola d’Ondara, i li ha felicitat per aquest èxit esportiu.

Publicado en Actualitat, Esports.