COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – DIUMENGE DE RAMS 2017

DIUMENGE DE RAMS

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració dels actes de la Setmana Santa 2017, estarà prohibit l’estacionament als següents carrers:

  • Diumenge 09 de abril des de les 09:00h per la PROCESSÓ DE LES PALMES

C/ Menendez Pidal (fins C/ Pizarro), C/ J. Iturbi, Pça 9 d’octubre, C/ S. Joan de Deu, C/ Trinitat, C/ Roser, C/ S. Vicent, C/ Verger (balcó del Prado) i C/ General Bosch (fins C/ V.A. Estellés).C/ Carlos Arniches i Pça de les Escoles.

També s’informa que es tallarà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes als carrers i adjacents per on passen les processons. D’altra banda, en la mesura de les possibilitats, es podrà donar pas als vehicles en aquells llocs on resulte addient, sempre que no es comprometa de cap manera la seguretat de l’acte.

Es prega respecten la senyalització i disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.