CULMINEN ELS ACTES DEL MES PER LA IGUALTAT AMB LA MASSIVA ASSISTÈNCIA A XVI TROBADA DE BOIXETS VILA d’ONDARA

Més de 200 persones van participar en aquesta activitat de germanor, que és tot un referent a l’hora d’unir a pobles de tot el territori valencià

Ondara, 27.03.17. Una de les activitats més arrelades del Mes de la Igualtat, i que Ondara va acollir ahir en la seua 16a edició, van ser les relacionades amb l’art de fer boixets. Més 200 persones, vingudes de tots els punts de la Comunitat Valenciana, es van congregar al Prado durant tot el matí per a compartir l’art de fer boixets, i per a concloure, van gaudir d’un dinar de germanor. Es tracta d’una activitat consolidada com un referent quant a la participació de pobles de tot el territori valencià.

A la XVI Trobada de Boixets Vila d’Ondara van assistir participants de Gandia, Teulada, El Verger, Carlet, La Font, Polinyà del Xúquer, Sueca, Algemesí, Favara, Cullera, Bellreguard, Navarrès, Oliva, Alacant, Gata, Poble Nou, Sanet i Negrals, Dénia i Ondara. Junt amb les taules i cadires instal·lades per l’Ajuntament al Prado, també es van ubicar, tant a l’interior com a l’exterior del Prado, fins a 14 parades per a la venda d’artesania i material per a fer boixets, que van arribar a Ondara des de distints punts. Els assistents van quedar molt satisfets amb l’organització d’aquesta trobada, organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Boixets d’Ondara.

trobada boixets (1)trobada boixets (3)

La Regidora de Cultura i Igualtat, Raquel Mengual, ha agraït la seua presència a tots els participants en la Trobada, i l’ha valorat com una experiència molt positiva i amb una gran assistència. D’altra banda, ahir, i aprofitant que aquesta la Trobada de Boixets Vila d’Ondara va congregar al centre d’Ondara a centenars de persones, la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va instal·lar al Prado una taula petitòria per a recaptar fons per a aquesta associació. També van vendre entrades per a l’obra de teatre que se celebrarà el divendres 28 d’abril a l’Auditori Municipal d’Ondara a benefici de l’AECC: “Classes de ballet i Clíniques d’arreglo” a càrrec de “Valentes i Positives”, de Pedreguer.

trobada boixets (21)

Publicado en Actualitat, Cultura.