LA POLICIA LOCAL DETÉ A ONDARA A UN HOME AMB ORDRE DE CERCA INTERNACIONAL

Ondara, 24.03.17. Dimarts passat 21 de març sobre les 19:00 hores, efectius de la Policia Local d’Ondara van detindre un súbdit lituà que estava en cerca per les autoritats alemanyes. L’home, de 20 anys d’edat, residia en l’actualitat a Ondara, i tenia una ordre de detenció als efectes d’extradició per un delicte contra les persones.

Els agents de la Policia Local d’Ondara, després d’identificar al jove en un control preventiu i demanar-li la documentació, van comprovar, mitjançant les bases de dades policials, que tenia una ordre de cerca i detenció internacional, i va ser posat a disposició de l’autoritat judicial.

El Cap de la Policia Local d’Ondara ha felicitat els agents locals per demostrar la seua gran professionalitat en el que a seguretat ciutadana es referix.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.