LA LLIGA COMARCAL DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS DE GIMNÀSTICA RÍTMICA TEMPORADA 2016-17 CELEBRA LA SEUA 1a FASE A ONDARA EL 26 DE MARÇ

El pavelló municipal d’Ondara acollirà aquesta prova en què participaran 300 gimnastes de 10 poblacions de la Marina Alta

Ondara, 20.03.17. El pavelló municipal d’Ondara acollirà el diumenge 26 de març a partir de les 9:30 hores la 1a Fase de la VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017. En aquesta lliga participen 300 gimnastes de les escoles de Dénia, Gata, Pego, Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Xàbia, Pedreguer, Calp, Benissa i Ondara.

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars i que compta com a entrenadores amb Cristina Sala, Blanca Vanaclocha i Alba Fornés, participarà en la lliga amb un centenar d’alumnes.

La VIII Lliga comarcal de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2016-2017 compta amb les categories següents: Benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, amb les modalitats individual, duos, trios i conjunts (depenent de cada categoria), i amb els aparells de mans lliures, pilota, cèrcol i maces (segons la categoria).

La primera fase de la Lliga se celebrarà a Ondara a partir de les 9:30 hores. A les 11:30 hores es realitzarà un descans amb una exhibició. En finalitzar, des de la Regidoria d’Esports d’Ondara es lliuraran medalles a les tres primeres de cada modalitat.

Publicado en Actualitat, Esports.