ONDARA MILLORA EL POLIESPORTIU MUNICIPAL

  • Les actuacions inclouen obres de pintura i manteniment, instal·lació de nova xarxa per al frontó, creació d’una zona de jocs infantils, o les noves banquetes i el seu canvi d’ubicació en el camp de futbol, entre altres millores

  • Com a novetat, es disposarà d’un horari d’utilització de les instal·lacions del Poliesportiu

Ondara, 08.03.17. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha impulsat la realització d’una sèrie d’obres de manteniment i millora de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, que s’executaran a càrrec de la partida de Manteniment del Poliesportiu, i l’objectiu de les quals és millorar de forma integral aquesta zona esportiva per a l’ús i gaudi dels seus usuaris.

obres poliesportiu (1)obres poliesportiu (5)

Les obres, que ja s’estan executant, inclouen per un costat la pintura tant de l’accés al Poliesportiu com de l’exterior dels mòduls de lavabos, dels vestidors i aules, així com la pintura de la tanca de separació del camp de futbol i de les zones entre seients. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro, acompanyats per tècnics municipals, han supervisat aquesta setmana els treballs. Les actuacions al Poliesportiu ja s’estan executant, i es duran a terme durant el pròxim mes, incloent-hi la Setmana Santa, per a poder realitzar determinades obres els dies de vacacions en què no hi ha entrenaments.

obres poliesportiu (6)obres poliesportiu (8)

Mar Chesa ha anunciat que es van a canviar les banquetes del camp de futbol per unes noves, i que s’instal·laran a l’altre costat del camp del futbol, a petició dels propis usuaris. D’altra banda, s’estan arreglant els desperfectes causats pels últims temporals, com els pals torts de les xarxes del camp de futbol, que s’han redreçat.

obres poliesportiu (7)

En la zona de pistes, s’ha col·locat una nova xarxa de separació en el frontó, i s’ha reforçat la reixa metàl·lica. A més a més, es construirà un rastell de separació per a evitar l’aportació d’arenes i pedres a la pista, i es pintarà novament tota la paret verda del frontó. També s’ha reforçat tota la tanca perimetral i s’ha col·locat una porta.

obres poliesportiu (2)

Les millores inclouran pròximament la creació d’un parc, amb la dotació d’una zona de jocs infantils que es va a instal·lar a la zona verda entre la pista de futbet i les de bàsquet.

obres poliesportiu (4)

Una de les principals novetats amb la posada en marxa d’aquestes millores, segons ha anunciat la Regidora d’Esports, és que el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza tindrà un horari d’obertura. L’horari serà de dilluns a divendres de 17 a 22:30 hores, i els caps de setmana de 9 a 12:30 hores i de 15 a 18:30 hores.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.