EL TALLER DE TÈCNICA VOCAL VA CULMINAR AMB UN ESPECTACULAR CONCERT DE CLOENDA

  taller tecnica vocal (4)

20 persones de totes les edats han participat en el taller, impartit a la Casa de Cultura d’Ondara durant dos caps de setmana

Ondara, 28.02.17. Diumenge passat 26 de febrer es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara el concert de cloenda del Taller de Tècnica Vocal, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. El Taller de Tècnica Vocal ha estat impartit per la cantant soprano Carmen Paula Romero, amb Pepa Álvarez com a pianista acompanyant, i s’ha celebrat durant els caps de setmana del 18 i 19 de febrer, i del 25 i 26 de febrer, a la Casa de Cultura d’Ondara. Han participat en total 20 persones tant d’Ondara com d’altres municipis de la comarca (Pedreguer, Ràfol, Sagra…). El taller anava dirigit a persones des dels 12 anys, sense límit d’edat, i especialment a cantants amateurs que volgueren iniciar-se en el cant o aprofundir en la tècnica vocal, a cantants de cor, a persones que utilitzen la veu en el seu treball; a estudiants de cant dels primers cursos; persones interessades a experimentar amb la veu i conèixer-la des d’àmbits diferents.

taller tecnica vocal (5)taller tecnica vocal (3)taller tecnica vocal (6)taller tecnica vocal (2)

En el Taller de Tècnica Vocal s’han realitzat activitats grupals: exercicis, entrenament, i preparació del concert de cloenda. A més a més, els dissabtes al matí també s’han impartit classes individuals per a aquells alumnes que ho requeririen (hi havia dos tipus de modalitats a les inscripcions). Segons ha valorat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, l’alumnat ha quedat molt satisfet, ja que a més d’aprendre i millorar en aquest àmbit, també ho han passat molt bé, i han pogut gaudir d’un bon ambient i diversió, combinat amb l’aprenentatge de les tècniques vocals.

El concert de cloenda es va celebrar diumenge passat a la Casa de Cultura d’Ondara, i va ser tot un èxit quant a la participació, ja que més d’un centenar de persones, entre familiars i amics, van assistir a l’esdeveniment. Van participar totes les persones que han cursat aquest taller: Eva Aranda, Soledad Domènech, Rosa Ferrando, Isabel Ferrer, Vicent Luís Franco, Maria Garcia, Isabel Gascó, Angèlica González, Raquel Mengual, Valeria Mengual, Caterina Noguera, Mari Ángeles Ortuño, Mari Carmen Parra, Mari Ángeles Parreño, Águeda Peñarrubia, Pascual Robles, Lucía Rubio, Loyola Sánchez, Neus Signes i Miquel Taverner. Els alumnes van interpretar tres peces en grup; després temes en parelles o individuals, i per a finalitzar, dos temes en grup, amb les seues respectives coreografies.

Publicado en Actualitat, Cultura.