ONDARA MILLORA EL PATI DEL COL·LEGI D’EDUCACIÓ INFANTIL MARJALS

obres marjals (1)

Les obres, amb un pressupost de 49.215 euros, permetran millorar la zona de jocs i dotar-la de més seguretat, en crear una zona amb gespa artificial

Ondara, 25.01.17. La setmana que ve començaran les obres de millora del pati del Col·legi d’Educació Infantil Marjals d’Ondara, segons ha anunciat la Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa. Els treballs estan pressupostats en 49.215,20 euros i compten per a la seua execució amb la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant, que sufraga el 100% del pressupost a càrrec de les Inversions Financerament Sostenibles Anualitat 2016.

L’obra, que ha sigut licitada i adjudicada per l’Ajuntament d’Ondara, és necessària per a millorar les instal·lacions existents al pati del Col·legi Marjals, segons ha indicat la responsable d’Educació, Mar Chesa, qui s’ha reunit aquesta setmana amb el director del centre, tècnic de l’Ajuntament i amb l’empresa adjudicatària. Les obres consistiran en l’adequació de la superfície d’una part del pati, i a més es construirà un tancament de separació de la zona de l’extrem del pati.

Actualment, el pati del col·legi Marjals consta d’una superfície de graves i arenes. Amb l’actuació prevista, es millorarà la superfície d’una part del pati mitjançant la construcció d’una superfície llisa amb acabat de gespa artificial que, a més, millorarà l’amortiment de les caigudes. Els treballs consistiran d’una banda, en la col·locació d’una zona de 477 m2 de gespa artificial, ubicada entre l’edifici del col·legi i el parc infantil, la qual cosa comunicarà l’edifici amb la zona de jocs cobrint part de l’actual zona de grava. Al mateix temps, aquesta actuació suposarà la creació d’una nova zona de jocs de gespa artificial. Es dotarà a la nova àrea de gespa artificial d’una zona d’ombra mitjançant una pèrgola de fusta.

D’altra banda, es realitzarà la regularització de la resta del terreny de grava del pati, adequant la superfície per a evitar l’embassament d’aigua de les pluges. També es realitzarà una delimitació de la zona de pati mitjançant una tanca. Els treballs començaran la setmana que ve i tenen un termini d’execució de sis setmanes.

col marjals ACTUAL col marjals OBRA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.