TORNEIG DE NADAL DE TENIS TAULA EL 23 DE DESEMBRE AL GIMNÀS DEL COL·LEGI SANCHIS GUARNER

tenis-taula-2 tenis-taula-3

Obert a tots els públics, inscripció gratuïta

L’Escola Municipal de Tenis Taula d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat la celebració d’un Torneig de Nadal de Tenis Taula per a aquest divendres 23 de desembre a partir de les 17 hores al gimnàs del Col·legi Públic Sanchis Guarner d’Ondara.

El torneig està obert a tots els públics, tant per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 anys, com per a adults. Les persones interessades a participar poden inscriure’s de forma gratuïta al mateix gimnàs del col·legi, mitja hora abans del començament del torneig (a les 16:30 hores). Hi haurà premis per a tots els participants.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara es convida a participar a totes aquelles persones que ho desitgen, i es recorda que l’accés al torneig es realitzarà per la porta posterior que va directament al gimnàs, ja que la porta del col·legi estarà tancada.

Publicado en Actualitat, Esports.