ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS EN EL PROGRAMA NADALENC D’ONDARA

cartell-prg-desembre-2016

  • El Pare Noel arribarà a la Plaça Major el 23 de desembre

  • El Betlem Municipal ja es pot visitar a l’Església de Santa Anna

Ondara, 14.12.16. Les activitats organitzades a Ondara per a aquest mes de desembre, estan molt relacionades amb el Nadal i compten amb diversos actes dirigits al públic infantil.

En l’àmbit de la Regidoria de Cultura, la responsable de l’àrea, Raquel Mengual, ha destacat per al públic familiar que aquest diumenge 18 de desembre a les 17 hores a l’Auditori Municipal s’oferirà l’obra teatral “Contes de Nadal”, a càrrec de la companyia l’Oracle de l’Est. Un espectacle dirigit a les famílies que compta amb la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant. D’altra banda, l’Hora de Conte (els dimecres a les 18 hores en la Casa de Cultura) comptarà el proper dimecres 21 de desembre amb la representació de l’Oracle de l’Est que oferirà “El Regal de Nadal”; un conte típicament nadalenc.

Quant a les activitats musicals, els melòmans podran gaudir el dissabte 17 de desembre de la Unió Musical d’Ondara, que oferirà el seu tradicional Concert de Nadal, a les 20:30 hores a l’Auditori; un concert en què s’oferiran nadales i música típicament nadalenca. I el divendres 30 de desembre, s’oferirà l’actuació musical de Quatro+Piazzola a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. Els components de Quatro són Merxe Pineda Poquet al violí, Sebastià Roig Sirerol al saxo i al contrabaix, Paco Pineda Poquet al violoncel i Paqui Fornet Pastor al piano. Quatro+Piazzola és una recopilació de tangos i milongues del genial compositor argentí Astor Piazzolla amb una lectura recitada simultània de texts del mateix Piazzolla així com d’Horacio Ferrer, escriptor i col·laborador en molts dels tangos del compositor. La lectura està realitzada per Alejandra Navarro Cornejo, argentina nativa especialista i coaching, i amb arreglaments de Sebastià Roig.

Continuant amb més actes de caràcter nadalenc, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha destacat la visita que el Pare Noel efectuarà a la Plaça Major d’Ondara el divendres 23 de desembre a partir de les 17:30 hores; un acte en què el Pare Noel saludarà tots els xiquets i xiquetes, i arreplegarà les seues cartes. L’activitat començarà amb una cercavila nadalenca a càrrec del grup de Cantaores de l’Escola de Música i d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals.

D’altra banda, des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha anunciat que des del passat 8 de desembre, ja es pot visitar el Betlem Municipal en l’Església de Santa Anna, després de l’acord arribat amb la Parròquia de Santa Anna per a la cessió del Betlem Municipal. El Betlem podrà ser visitat com a mínim tots els caps de setmana i dies festius del calendari catòlic, així com també els dies laborals en què el Temple Parroquial de Santa Anna òbriga per al culte. A més, podrà ser visitat fora d’aquests horaris pels moviments, grups, o associacions, i la resta de col·lectius locals, prèvia convenció amb la Parròquia.

A més, la responsable de l’àrea, Mari Carmen Velázquez, ha anunciat que, com és habitual, els Reis Mags visitaran Ondara la vesprada del dijous 5 de gener per a participar en la tradicional cavalcada. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions que comptarà amb diverses novetats en aquesta edició de 2017.

Publicado en Actualitat, Cultura.