NADAL SOLIDARI A BENEFICI DE LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

cartell-nadals-solidaris

Les farmàcies d’Ondara i la Regidoria del Major organitzen aquesta campanya solidària que tindrà lloc del 19 al 24 de desembre en les farmàcies Fernando Mud i Mª Dolores Castelló

Ondara, 13.12.16. Les farmàcies d’Ondara, Fernando Mud i Mª Dolores Castelló, junt amb la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, han organitzat la campanya “Nadal Solidari” per a la propera setmana, del 19 al 24 de desembre. Aquesta iniciativa solidària és a benefici de la Residència Nostra Senyora de la Soledat d’Ondara, amb l’objectiu de recaptar fons per a contribuir a millorar la qualitat de vida dels seus usuaris.

Per a això, les persones que acudisquen a les farmàcies Fernando Mud i Mª Dolores Castelló d’Ondara del 19 al 24 de desembre, podran col·laborar en aquesta campanya “Nadal Solidari” de dues formes; d’una banda, poden adquirir algun dels productes del Mercat Nadalenc que hi haurà en ambdós farmàcies (en aquest cas, es realitzarà la donació de forma íntegra a la Residència). D’altra banda, es poden adquirir determinats productes de les farmàcies, i en aquest cas, la farmàcia donarà un percentatge del preu del dit producte a benefici de la Residència d’Ondara.

Des de les farmàcies d’Ondara s’ha fet una crida a la ciutadania para a participar en aquesta campanya per a ajudar a la gent gran.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.