RAÜL BLASCO, JUGADOR DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, EN LA PRESELECCIÓ SUB-15 PER A PREPARAR L’EUROPEU DE JOVES 2017

Foto FedPiVal

Foto FedPiVal

Ondara 07.10.16. El jugador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Raül Blasco, ha sigut seleccionat per a la convocatòria de la selecció masculina sub-15 que tindrà lloc aquest diumenge 9 d’octubre en la localitat de Massamagrell. Aquesta concentració està emmarcada en el programa de preparació per al proper “Europeu de joves de 2017”, segons informa la Federació de Pilota Valenciana. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat Raül Blasco per formar part d’aquesta selecció autonòmica.

A Massamagrell entrenaran aquest 9 d’octubre els xics que han sigut seleccionats per a aquesta convocatòria de les seleccions masculines sub-15, sub-17 i sub-19. Les competicions dels JECV d’One Wall que es disputen a l’octubre i novembre, determinaran quins jugadors continuen, i si entren altres jugadors que han estat en anteriors concentracions.

Quant als jugadors d’aquesta preselecció masculina per al 9 d’octubre són els següents:

– Categoria sub-15

Albert CPV Tavernes Blanques

Alejandro CPV Montserrat

Álex CPV Petrer

Carlos CPV Oliva

Diego L. CPV Xilxes

Marc T. CPV Oliva

Raül CPV Ondara

Julià CPV Orba

– Categoria sub-17

Álvaro CPV Orba

Carlos CPV Rafelbunyol

Dani CPV Massalfassar

Javier CPV Montserrat

Joan CPV Orba

Julio CPV Tibi

Paco CPV Benidorm

Toni CPV Sella

– Categoria sub-19

José Luis CPV Benidorm

José Ramón CPV Borbotó

Julio CPV Alginet Seve CPV Alcàntera-Càrcer

Publicado en Actualitat, Esports.