L’AJUNTAMENT D’ONDARA I L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I EMPRESARIS SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

L’Ajuntament concedeix una subvenció de 4.000 euros a l’ACO per a col·laborar en les deu accions de promoció comercial que desenvolupa l’associació en 2016

Ondara, 07.10.16. L’Ajuntament d’Ondara i l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) han subscrit un acord de col·laboració mitjançant el qual, l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro, concedeix una quantitat de 4.000 euros a l’ACO per a les accions de difusió i promoció comercial al llarg de l’exercici 2016.

El conveni, que ha sigut rubricat per l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, Juanjo Mahiques, s’emmarca en la campanya d’ajudes i promoció de les diferents associacions locals de l’Ajuntament d’Ondara.

Segons consta en el conveni subscrit, ACO ha realitzat (o realitzarà) enguany 2016 un dotal de deu actuacions de difusió i promoció comercial, a favor de l’Ajuntament d’Ondara. Aquestes deu actuacions són les Fires de l’Estoc, la Paraula i la Bona Tauna, i la de Mostres; la Trobada d’Escoles en Valencià; el Tardeo; Sant Jaume; Pàrquing Day; cursos de Formació per a emprenedors; la campanya Fira i Nadal, i de manera anual, la coordinació amb l’ADL-AFIC, xarxes socials i participació en òrgans supramunicipals.

*La foto és d’arxiu i correspon a la presentació del Tardeo, amb la presència de l’Alcalde Zeus Serrano, el President d’ACO Juanjo Mahiques, i el Regidor de Promoció Econòmica José Ramiro*

Publicado en Actualitat, Ajuntament.