L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA VA ARREPLEGAR A VALÈNCIA ELS NOU TROFEUS ACONSEGUITS EN ELS JECV

Ondara, 12.09.16. Diumenge passat 11 de setembre, la plaça de l’Ajuntament de València va ser l’escenari de la celebració del XXV Dia de la Pilota Valenciana; una festa que marca l’inici del curs, al mateix temps que acull l’acte en què es reconeix el treball dels monitors, els millors jugadors de la temporada, els premis a la trajectòria esportiva o a les escoles de Pilota. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va ser una de les guardonades en aquest acte, ja que els seus equips han aconseguit un total de 9 trofeus en l’àmbit autonòmic durant la passada temporada 2015-2016.

valencia-11-sep-10valencia-11-sep-2valencia-11-sep-4

Des de l’Ajuntament d’Ondara es va posar a disposició dels membres de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara un autobús per al seu desplaçament a València, a fi que els alumnes de l’escola i les seues famílies pogueren participar en aquest acte i arreplegar els seus trofeus. En representació de l’Ajuntament, va assistir la Regidora d’Esports, Mar Chesa, que va aprofitar l’ocasió per a felicitar els integrants dels equips ondarencs pels seus èxits esportius, i per a destacar l’excel·lent labor realitzada per l’entrenador de l’escola de pilota d’Ondara, Mateu Fornés.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va arreplegar un total de 9 trofeus aquesta temporada: en modalitat One Wall l’equip aleví d’Ondara és campió; en Frontó, l’equip aleví subcampió; en Galotxa, l’equip benjamí d’Ondara és el tercer classificat autonòmic i l’aleví tercer classificat; en Escala i Corda, l’equip aleví obté el trofeu de bronze autonòmic; en raspall, l’equip aleví és subcampió i l’infantil, subcampió; en Llargues, l’equip aleví subcampió i l’equip infantil campió autonòmic.

trofeus-valencia-1 trofeus-valencia-2

valencia-11-sep-11 valencia-11-sep-12 valencia-11-sep-13 valencia-11-sepvalencia-11-sep-5valencia-11-sep-6valencia-11-sep-7valencia-11-sep-8valencia-11-sep-9  

El lliurament de premis va tindre lloc a l’Ajuntament de València. Han acompanyat en aquesta jornada als diferents estaments de la pilota les autoritats entre les que destacar el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el director general de l’esport, Josep Miquel Moya, la Regidora d’Esports de València, Maite Girau, el president d’honor de la FPV i la CIJB junt amb més de 50 alcaldes i regidors de diferents localitats de les nostres comarques, els vicepresidents de l’entitat federativa i jugadors d’elit.

Publicado en Actualitat, Esports.