L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA OFEREIX AQUEST CURS COM A NOVETAT LA CATEGORIA QUERUBINS (NASCUTS EN 2011-2012)

querubins ondara (2)

Les inscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es poden efectuar a les oficines d’esports del pavelló

Ondara, 19.08.16. La Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha anunciat que l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, (coordinada per Vicent Moncho), introduirà com a novetat per a aquest nou curs 2016-2017 la incorporació de la categoria querubí (per a xiquets i xiquetes nascuts en 2011 i 2012). Fins el passat curs, la categoria de menor edat en l’escola de futbol d’Ondara era la de prebenjamí, però a partir d’ara, els més menuts també podran gaudir de la pràctica esportiva a través del joc del futbol, en una categoria on es treballarà la millora de la psicomotricitat, la coordinació, la lateralitat i conceptes bàsics de comprensió del joc del futbol, però tenint molt en compte l’edat dels xiquets. El contingut del curs es basarà en la realització de jocs amb pilota, on la diversió serà la base de la motivació.

Des de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara s’ha anunciat que aquest curs la categoria querubí tindrà com a monitora a Imma Llompart, titulada amb el Grau superior d’Animació d’Activitats Físic esportives, Grau Mitjà d’educació física i finalitzant el Grau de Mestre d’Educació Primària, menció d’Educació física. Imma Llompart va començar a practicar futbol als 8 anys i ha jugat a futbol i futbol sala en diversos equips de la comarca. De la seua experiència laboral destaca la seua experiència com a monitora en escoles d’estiu, en una granja escola, introduint activitats esportives, i en parcs d’aventura.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha recordat que des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen, per al nou curs 2016-2017, sis disciplines dins de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara: futbol (amb la novetat de categoria querubí), bàsquet, gimnàstica rítmica, tenis-taula, pilota valenciana, i l’escola multiesportiva per a xiquets de 4 a 6 anys. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de confirmar la plaça, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva.

Des de la Regidoria d’Esports es recorda que està obert el termini d’inscripció, i que les inscripcions es poden realitzar en l’oficina d’esports, al Pavelló Municipal d’Ondara, de 8 a 15 hores.

Publicado en Actualitat, Esports.