ONDARA ACULL EL DILLUNS 8 D’AGOST LA REUNIÓ PER ALS ESTUDIANTS QUE CURSEN ELS SEUS ESTUDIS A VALÈNCIA I VOLEN VIATJAR EN L’AUTOBÚS DIRECTE D’AICMA

L’autobús de l’associació d’estudiants AICMA tindrà parada a Ondara els diumenges a les 20:15 per a anar a València i els divendres per a tornar

Ondara, 02.08.16. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per José Ramiro, ha informat que el proper dilluns 8 d’agost a les 20 hores en la Casa de Cultura d’Ondara tindrà lloc una reunió informativa dirigida als jóvens que cursen els seus estudis a València i volen comptar amb un mitjà de transport directe que els porte fins a València el diumenge, i els porte de tornada a Ondara el divendres.

La Regidoria de Joventut d’Ondara està gestionant amb AICMA (associació sense ànim de lucre composta per jóvens i estudiants de la comarca) que els alumnes que cursen els seus estudis universitaris a València puguen traslladar-se en l’autobús d’aquesta associació (que tindrà aquest curs 2016-2017 una parada a Ondara, si hi ha suficients alumnes interessats en el servei).

En principi, per a aquest nou curs, des d’AICMA s’ha plantejat posar a disposició dels estudiants de la comarca dos autobusos. L’autobús 1 eixirà el diumenge des de Xàbia en direcció a València a les 19:45 hores, amb una parada a Ondara a les 20:15 hores. L’autobús 2 d’AICMA ix el diumenge des de Benissa a les 19 hores, amb parada en Teulada a les 19:15 hores, i en Gata a les 19:45 hores. L’arribada d’ambdós autobusos a València es produeix sobre les 21:30 hores; l’autobús va directe per l’AP7, i el diumenge a la nit deixa els alumnes en el lloc triat (Manuel Candela, Blasco Ibañez, Guàrdia Civil (Benimaclet), estació d’autobusos, o Burjassot). La tornada serà el divendres amb eixida a les 17 hores des de València (Av. Tarongers, al costat de la Facultat d’Economia). L’arribada a Ondara seria abans de les 18:30 hores.

Segons el calendari provisional per al primer quadrimestre (setembre, octubre, novembre i desembre) hi haurà un total de 30 viatges, (15 d’anada i 15 de tornada), i el preu serà de 225 euros per alumne tot el quadrimestre (7,5 euros el viatge). Els alumnes que estiguen interessats en aquest servei d’autobús poden assistir a la reunió que se celebrarà el proper dilluns 8 d’agost a les 20 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. (També se celebrarà una reunió informativa aquest dijous 4 d’agost a les 20 hores a Xàbia).

Les persones interessades en el servei també poden contactar directament amb l’associació AICMA per correu aicmarina@gmail.com, per telèfon 608227546, per facebook en “AICMA – Intel·ligència Col·lectiva” o bé a través de la Regidoria de Joventut d’Ondara joventut@ondara.org.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.