El CIRC DE LA SOLEDAT 2015 GUANYA EL CONCURS DE CARROSSES I “PIRATES I LLOROS” EL DE COMPARSES DE LES FESTES D’ONDARA 2016

Ondara, 12.07.16. Dins del programa de les Festes de la Soledat 2016, el dissabte va destacar la cavalcada, amb grans premis per als guanyadors, en una jornada en què el passador final el va posar l’espectacle Broadway al recinte del Prado, que va comptar amb una gran participació de públic per a presenciar un vistós espectacle que mai abans s’havia representat a Ondara. El dia anterior, el divendres a la nit, l’orquestra Montecarlo va protagonitzar una magnífica i multitudinària revetla al mateix emplaçament.

Respecte a la cavalcada, van ser molts els veïns de la població, sobretot famílies amb xiquets i jóvens, els que es van congregar en els carrers del centre del nucli urbà per a presenciar els participants en la cavalcada des de la seua eixida en el Col·legi Sanchis Guarner fins a la seua arribada darrere del Prado, on es va procedir a desvelar el nom dels premiats, i el lliurament de premis per part dels Festers de la Soledat 2016. La Cavalcada va estar acompanyada per la batucada “Ondarattack”, “La Unió Musical Juvenil d’Ondara” (que anaven disfressats), i la “Xaranga l’Atril”.

TERCER PREMI CARROSSESSEGON PREMI CARROSSES

En el concurs de carrosses es va imposar la de la Soledat 2015, sota el títol d’El Circ, en la que es representaven els diferents números que protagonitzen el circ; des de les feres amb domadors fins als pallassos o el mag, passant per la dona barbuda que va collir molts aplaudiments i va realitzar un discurs reivindicatiu sobre la igualtat i la tolerància en arreplegar el premi. En segona posició de carrosses va quedar la Soledat 2013, amb una carrossa i disfresses temàtiques de l’antiga Roma, quedant en tercera posició la carrossa d’estil mexicà dels Festers del Crist 2016. Quant a les comparses, la desfilada va comptar amb una alta participació. Els guanyadors d’aquesta edició van ser els integrants de la comparsa “Pirates i Lloros”, que estava integrada pels membres de la quintada 2030. En segona posició van quedar els membres de la comparsa Caramels, integrada per la quintada 2029. El tercer premi se’l va portar la comparsa del Monstre de les Galletes (quintada 2032). Totes les altres comparses participants (Pinyes, Ben i Holly, PreQuintos 2016 i Els Peixos) van rebre premis de consolació. Els guanyadors van obtenir importants premis, en carrosses (1er premi 400 euros, 2n, 300 euros i 3r, 200 euros), i en comparses (1er premi 300 euros, 2n, 200 euros i 3r, 100 euros).

TERCER PREMI COMPARSES    SEGON PREMI COMPARSES  PRIMER PREMI COMPARSES PIRATES I LOROS

En la cavalcada també va participar la carrossa de la Comissió Soledat2016, amb una carrossa ambientada a l’Índia i Bollybood, així com els xiquets de la comissió, en una bonica carrossa amb detalls del món marí. En definitiva, es va tractar d’una vesprada divertida que va fer les delícies tant dels participants en la cavalcada com del públic en general.

SOLEDAT 2016 FESTERSSOLEDAT 2016 INFANTIL

Publicado en Actualitat, Ajuntament.