EL JUGADOR DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, XAVI CAPELLINO, SUBCAMPIÓ ALEVÍ DELS “JECV ESCALA I CORDA INDIVIDUAL”

L’Ondarenc Àlex Terrades aconsegueix el bronze en categoria benjamí

Ondara, 20.06.16. Gran matinal de la modalitat d’escala i corda la que es va poder gaudir en el minitrinquet de Massamagrell, amb la fase final Autonòmica dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda individual. On van participar 8 jugadors de 8 escoles: Oliva, Petrer, Algimia, Montserrat, Almassora, Massamagrell, Ondara i Moixent. Pedro de Petrer, va ser campió benjamí i Alejandro de Montserrat, campió aleví, en una competició molt igualada i molt intensa.

Xavi Capellino, de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es va alçar com a subcampió autonòmic d’escala i corda en categoria aleví, després de proclamar-se la setmana passada campió en la modalitat de raspall.

Àlex Terrades, jugador ondarenc que juga a l’escola d’Oliva, va aconseguir la tercera plaça autonòmica en la categoria benjamí d’escala i corda, després de ser la setmana passada campió autonòmic en raspall.

Podium Autonòmic dels “XXXIV JECV escala i corda individual”:

Categoria benjamí:

1º – Pedro CPV Petrer

2 º -Víctor CPV Algimia

3º – Alex T. CPV Oliva

4º – Adam Moixent

Categoria aleví:

1º – Alejandro CPV Montserrat

2º – Xavi CPV Ondara

3º -Vicent CPV Massamagrell

4º- Pepe CPV Almassora

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a Xavi Capellino i Àlex Terrades per la gran temporada que han protagonitzat.

Publicado en Esports.