CLOENDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA

Ondara, 20.06.16. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara va celebrar dissabte passat la cloenda de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, amb el lliurament dels diplomes a tots els participants i la celebració de partides de pilota al carrer Doctor Albalat, al Barri del Crist (aprofitant la celebració de les festes del Crist).

Un total de 21 alumnes de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil han participat aquest curs 2015-2016 en l’Escola Municipal de Pilota, coordinada per Mateu Fornés Candel, i comptant com a entrenador també amb Mateu Fornés Cardona.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, va lliurar els diplomes als alumnes acompanyada pel president dels Festers del Crist 2016, Miguel Gomis, i va aprofitar per a felicitar tant als jóvens pilotaris com als seus entrenadors per la magnífica temporada que han dut a terme, plena d’èxits esportius, tant a nivell comarcal com provincial i autonòmic.

A més de les partides de pilota dels alumnes, en la cloenda es van celebrar partides amb la col·laboració del Club de Pilota d’Ondara, que van comptar amb la participació de Canella, Mateu I, Francis, Mateu II, Carles i Ramón.

Publicado en Esports.