ELS COL·LEGIS D’ONDARA ACULLEN LA CAMPANYA DE TEATRE A LES ESCOLES DE LA MACMA

Aquesta setmana, els alumnes dels col·legis Marjals i Sanchis Guarner han gaudit de l’obra “El petit Príncep”

Ondara, 17.06.16. Aquesta setmana la Macma ha oferit a Ondara la 19a Campanya de Teatre a les escoles de la Marina Alta, amb la representació d’El petit Príncep, a càrrec d’una companyia professional de la comarca, Monipoppins & Cia.

El dilluns es van realitzar les sessions al col·legi Marjals per als alumnes d’infantil, i el dimarts i dimecres, l’obra es va representar al Col·legi Sanchis Guarner per als alumnes de primària, oferint-se en total 9 representacions (una per cada curs).

La 19a Campanya de Teatre a les escoles de la Marina Alta de la Macma ha acostat als xiquets i xiquetes de la comarca “una proposta teatral única, potencialment interactiva i basada en l’autenticitat del fet que els alumnes entren en contacte amb els actors ja que aquests es traslladen fins al seu àmbit: l’aula”.


Monipoppins & Cia ha dissenyat per a aquesta campanya un programa inspirat en el gran clàssic de la literatura
El Petit Príncep. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha destacat l’acceptació tan positiva que ha tingut l’obra entre els xiquets i xiquetes d’Ondara, als que els ha encantat la proposta.


Publicado en Cultura.