MINI-CONCERT DE JÚLIA VALLALTA, NEUS MUT I DANI VENTURA A LA CASA DE CULTURA

miniconcert (4) miniconcert (3) miniconcert (2)

Ondara, 09.06.16. Els alumnes d’Ondara i estudiants de música en el Conservatori Tenor Cortis de Dénia, Júlia Vallalta, Neus Mut i Dani Ventura, van protagonitzar un concert de piano el passat 3 de juny en la Sala d’Actes de la Casa de Cultura d’Ondara.

Júlia Vallalta, alumna de 3r d’Ensenyaments Elementals, va interpretar obres de Burgmüller, Clementi, Schumann i Kabalevski; Neus Mut, alumna de 2n d’Ensenyaments Professionals, va interpretar obres de Mozart, Chopin i Bartók; i Dani Ventura, alumne de 3r d’Ensenyaments Professionals, va tocar obres de Scarlatti, Haydn, Chopin i Debussy. Els tres van realitzar una aplaudida interpretació en què van demostrar els avanços en els seus estudis de música.

Des de la Regidoria de Cultura d’Ondara, la seua responsable, Raquel Mengual ha donat l’enhorabona als jóvens intèrprets locals per la seua excel·lent actuació.

Publicado en Actualitat, Cultura.