TRIOMF DE LES GIMNASTES D’ONDARA EN LA LLIGA COMARCAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA 2015-2016

Les alumnes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara van arreplegar el dissabte 24 trofeus en la cloenda de la lliga, celebrada a Gata

Ondara, 08.06.16. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va assistir dissabte passat en Gata a la Cloenda de la Lliga comarcal del CEMA de les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2015-2016 (en la que participen les escoles d’Ondara, Gata, Dénia, Pego, Calp, Benissa i Benitatxell).

L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, entrenada per Alícia Ivars i Cristina Sala (amb Blanca Vanaclocha, Mar Riera i Alba Fornés com segones entrenadores) ha aconseguit uns magnífics resultats en la seua classificació final comarcal, fruit de la suma de les puntuacions aconseguides durant tota la temporada en les quatre proves disputades, i aconseguint un total de 24 podis (10 individuals, 6 de conjunts, 4 de duos i 4 de trios ).

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, van aconseguir diversos podis. Inés Soler va ser 1a en prebenjamí; en benjamí, Isabel Cano 1a, Nicole Bisbal 2a, i María Vallalta 3a. Paula González va ser 1a en aleví. En categoria infantil, Blanca Tomás va ser 1a i Paula Mengual, 2a. I en cadet, 1a Irene Estévez, 2a Alba Fornés i 3a Cristina Moreno. Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la comarca en la categoria benjamí (conjunt A); les segones en benjamí (conjunt B), aleví (conjunt A), infantil i en cadet, i les terceres en aleví (conjunt B).

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en tercera posició de categoria benjamí Roser Alemany i Júlia Sendra; en tercera posició de categoria aleví, Vera Monedero i Irene Martí; en primera posició en categoria infantil, Cristina Saiz i Angèlica Carrió; i en segona posició de la mateixa categoria, Mireia Payà i María Sánchez. Respecte als trios, en categoria benjamí van ser primeres Yurena Badía, Noa Quinto i Ruth Barber; i terceres, Ainara Gómez, Carolina Brígido i Noa Petrignani. En aleví, el trio integrat per Helena Roselló, Miriam Pérez i Maria Oliver va ser el tercer classificat de la seua categoria. I en categoria infantil, el trio d’Ondara va ser el primer classificat, integrat per Adriana Noguera, Giuletta Rolfs i Julia Mut.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, que va assistir a la cloenda, ha felicitat les gimnastes de l’escola d’Ondara i les seues entrenadores pels seus excel·lents resultats al llarg de tota la temporada, que han propiciat aquest magnífica cloenda de lliga per a l’escola d’Ondara.

TRIO INFANTIL. 1ES GIULIETTA ROLFS, JÚLIA MUT I ADRIANA NOGUERA TRIO BENJAMÍ. 1ES NOA QUINTO, YURENA BADIA I RUTH BARBER. 3ES CAROLINA BRÍGIDO, AINARA GÓMEZ I NOA PETRIGNANI TRIO ALEVÍ. 3ES CLASSIFICADES HELENA ROSELLÓ, MARIA OLIVER I MIRIAM PÉREZ INFANTIL INDIVIDUAL. 1A BLANCA TOMAS, 2A PAULA MENGUAL INES SOLER PREBENJAMÍN 1A CLASSIFICADA DUO INFANTIL. 1ES CRISTINA SAIZ I ANGÈLICA CARRIÓ I 2ES MIREIA PAYÀ I MARIA SÁNCHEZ CADET INDIVIDUAL. 1A IRENE ESTEVEZ, 2A ALBA FORNÉS I 3A CRISTINA MORENO CONJUNTS ALEVÍ. 2ES ONDARA A I 3ES ONDARA B CONJUNTS BENJAMÍ. 1ES ONDARA A, 2ES ONDARA B CONJUNTS CADET. 2ES ONDARA CONJUNTS INFANTIL. 2ES ONDARA DUO ALEVÍ 3ES VERA MONEDERO I IRENE MARTÍ DUO BENJAMÍ 3ES ROSER ALEMANY I JÚLIA SERVER BENJAMÍN INDIVIDUAL. 1A ISA CANO, 2A NICOLE BISBAL I 3A MARIA VALLALTA ALEVÍN INDIVIDUAL. PAULA GONZÁLEZ 1A CLASIFICADA

Els equips de conjunts d’Ondara estan integrats per les gimnastes següents:

· Benjamí “A”: Mireia Pons Fornés, Aina Server Palones, Paula Vives Ruzafa, Ana Monedero Vassileva, i Alma Llobell Quirós.

· Benjamí “B”: Paula Jordà Giradles, Maria Hernandez Bas, Ainhara Buigues Mengual, Valeria Doménech Bisquet, i Vega Vizcaya Miralles.

· Benjamí “C”: Judith Ballester Carrió, Clara Mas Poquet, Andrea Munera Gilabert, Amia Salort Guillem, Ruth Almero Mut, i Elsa Osuna Arjona.

· Benjamí “D”: Zaira Quintanar Rodríguez, Elsa Femenia Guillem, Paula Giner García, Irene Riera Sotos, i Sara López Jordà.

· Benjamí “E”: Sara Arlandis Ramos, Iratxe Parra Valle, Mar Ripoll López, Mireia Ribes Castellanos, i Evelina Bulat.

· Aleví “A”: Ana Reig Salort, Nadia Boluda El-Hamani, Julia Signes Cantó, Gulyhana Sánchez Galán, i Maria Llorens Cardona.

· Aleví “B”: Azahar Vanaclocha Gonzalez, Nerea Bonet González, Ainhoa Vicens Gilabert, Alejandra Molina Picó, i Laura Zaragoza Ferrando.

· Infantil: Alba Serer Rivera, Gabriela Server Segura, Carla Romero Gila, Mar Carrió García, Maia Ortolà Ginestar, Manuela Ivars Nieto

· Cadet: Estela Dengra Cantó, Rosana Sesé Fornés, Enma Mengual Cuñat, Begoña Garciacampillo, Ellie Brewer i Aitana Fornés Echagüe.

Publicado en Actualitat, Esports.