AQUEST DISSABTE 11 DE JUNY COMENÇA EL «TARDEO» A ONDARA

 

23 establiments participen aquest primer dissabte, i hi haurà una programació d’animació, cultural i infantil distinta per a cada dia

 

Ondara, 08.06.16.  Ja està tot a punt perquè aquest dissabte 11 de juny comence a celebrar-se a Ondara el Tardeo; la iniciativa impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i Jovempa Marina Alta (Associació de jóvens empresaris de la Marina Alta), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica, per a dinamitzar la vesprada-nit dels dissabtes i que va dirigida a famílies, turistes i públic en general. El “tardeo” d’Ondara tindrà lloc els dissabtes 11, 18 i 25 de juny, i 2 de juliol.

El “tardeo” celebrarà en horari de 19 a 24 hores, en la contornada del Prado i de la Plaça de Bous, amb una dimensió familiar i turística, i amb un clar enfocament de promoció comercial, a part del lúdic festiu. El “Tardeo” d’Ondara comptarà, a més de gastronomia, amb oci, comerç i cultura; hi haurà zona infantil en la plaça de bous, música en directe, activitats culturals i exposicions d’art; estands comercials, així com demostracions i tallers dels comerços participants; i gastronomia amb carpes dels hostalers i amb les food trucks.

Respecte als negocis d’Ondara i de la Marina Alta participants en aquesta iniciativa, aquest primer dissabte 11 de juny la proposta comptarà amb la participació de 23, entre els estands comercials i la zona de street food. En l’apartat comercial, aquest dissabte participen en el Tardeo: Motos Mahiques, Gèminis Boutique, Màxima Bikes, Passicos La Merceria, Impressionarte, Confortgama, Alfaidees Multimèdia, Clínica San Carlos, Gala’s, Calçats Dora, Carnisseria Picó, Menjars Àngela i Pilar, Ecoculturing, Mascotetes, Maite i Ángel Perruquers. En la zona de street food, es trobaran Casa Llobell, Tapes i Vins La Xara, 18 graus, La Coqueria, Vinalia, Rodamond, La Flama i Biomoscatell. Des de l’organització s’ha recordat que els comerços i negocis d’hostaleria interessats a participar en el “Tardeo” d’Ondara encara poden participar, per a això poden posar-se en contacte amb: marinaalta@jovempa.org, telèfon 620 131 626.

Cada dissabte s’oferiran propostes diferents, tant musicals, com culturals i d’animació infantil. El Prado serà l’escenari de les actuacions i presentacions, així com de les mostres culturals; mentre que la zona de l’aparcament posterior al Prado i el carrer General Bosch acolliran els estands comercials, la zona de street food, l’escenari i la zona de terrassa amb taules i cadires. I els més menuts podran gaudir en la zona infantil que s’instal·larà a l’interior de la plaça de bous.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, el seu responsable, José Ramiro, ha volgut agrair a ACO i a Jovempa la seua iniciativa a l’hora d’impulsar aquest projecte dinamitzador de la vesprada-nit dels dissabtes, que ha aconseguit oferir un projecte molt complet, cultural, gastronòmic, comercial, musical i de qualitat, i ha convidat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a gaudir d’aquesta proposta.

La programació del Tardeo per als dies 11, 18, 25 de juny i 2 de juliol és la següent (a més, tots els dies hi haurà Food-Trucks i Estands comercials):

programacio tardeo CARTEL TARDEO ONDARA 2016-VALENCIA
Dissabte 11 de juny
Infantil:
19 a 23 hores: Animació infantil: Cercavila Minions i disco mòbil.
Star Wars: Vine a jugar amb els guerrers de Star Wars i fes-te una foto amb ells. Recaptació a benefici de projectes de la Creu Roja.

Cultural:
Exposició “Oficis i productes de la Marina Alta (MACMA)
20:30 hores: Presentació del llibre «Històries de crims i criminals de la Marina Alta», d’Antoni Reig Pérez.

Animació:
Música DJ, ambientant tota la vesprada-nit en les pauses d’actuacions
19:15: Show cooking, a càrrec de David (Tapes i vins de La Xara)
Saxo amb efectes led

Dissabte 18 de juny
Infantil:
19 a 23 hores: Animació infantil: Unflable, futbolí gegant i jocs.

Cultural:
19 hores: Art al carrer – ADAMA: Artistes de la Marina Alta mostren les seues obres i pinten en directe.

Animació:
Música DJ, ambientant tota la vesprada-nit en les pauses d’actuacions
21 a 22 hores: Sleeping Cows (grup de música en directe)

Dissabte 25 de juny
Infantil:
19 a 23 hores: Animació infantil: Unflables i carretons.

Cultural:
Exposició “La mirada curta”, elements urbans a la Marina Alta – MACMA.

Animació:
Música DJ, ambientant tota la vesprada-nit en les pauses d’actuacions.
21 a 22 hores: Sleeping Cows (grup de música en directe)
22:30 a 23:30 hores: Monòleg Jorge Venavent.

Dissabte 2 de juliol
Infantil:
19 a 23 hores: Animació infantil: Unflables, bou mecànic, Pocoyó, Kitty i Minions.

Cultural:
Taller de Balls tradicionals.

Animació:
Dansa Popular. Actuació Rascanya.

Tots els dies Food-Trucks i stands comercials

Publicado en Actualitat, Ajuntament.