LA XVIII CURSA POPULAR d’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 28 DE MAIG

 

Ondara, 20.05.16. La 18a edició de la Cursa Popular d’Ondara (9a prova puntuable del 20è Circuit a Peu Marina Alta)  se celebrarà el dissabte 28 de maig, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.500 corredors en la prova dels adults. A més, com cada any, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. Aquest matí, la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme Ondara, Pep Giner i Paco Giner, han presentat la XVIII Cursa Popular d’Ondara.

 

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja en el Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar en la web www.somesport.com. I per als xiquets d’Ondara, es distribuirà la propera setmana una circular als col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web. Hui 20 de maig s’obri el termini d’inscripció per a participar, i les inscripcions es podran efectuar fins al dijous 26 de maig. El dorsal dels xiquets s’haurà de recollir el divendres 27 de maig de 17 a 19 hores al claustre de l’Ajuntament d’Ondara, o el mateix dia de la cursa, una hora abans de la prova.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha destacat que la Cursa Popular d’Ondara  és “tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren a la localitat”; a més, ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport,  i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment. Mar Chesa ha aprofitat per a animar a la població d’Ondara a participar en la cursa i ha fet una crida als més menuts perquè no falten a aquesta cita esportiva.

 

La prova tindrà enguany 10 quilòmetres exactes, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Però abans, se celebraran les carreres de les categories inferiors.  A les 17 hores, participaran els Benjamins (nascuts en 2006 i 2007)  masculí i femení, que correran una distància de 800 metres.  A continuació, començaran la resta de les carreres, en l’ordre següent: Alevins masculí i femení, (nascuts en 2004 i 2005), que correran 1.200 metres; Infantils (nascuts en 2002 i 2003), que correran 1.700 metres; Cadets (nascuts en 2000 i 2001), que correran 2.100 metres; Prebenjamins, nascuts en 2008 i 2009, una distància de 400 metres; Barrufets, (nascuts en 2010 i 2011), una distància de 100 metres, i prebarrufets (del 2012 al 2014) també 100 metres, des de la font fins a la meta. L’única categoria en què els pares podran acompanyar els seus fills durant la prova serà en la de prebarrufets. Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins (tots els nascuts entre 2008 i 2015) obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

 

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, com són somesport.com, Baleària, Matties Bags, Servicolor, Portal de la Marina, Renault Ginestar, Hotel Marriott, calygat.Com, i Ràdio Dénia-Cadena SER, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.