L’EQUIP ALEVÍ D’ONDARA, CAMPIÓ D’ALACANT DELS JECV “ESCALA I CORDA”

 

A més, el benjamí ondarenc Àlex Terrades es va proclamar campió aleví de raspall per equips de la província de València

 

Ondara 17.05.16. L’Equip Aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es va proclamar dissabte passat 14 de maig campió provincial d’Alacant en les finals dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en la modalitat d’escala i corda, que es van disputar en el trinquet de Murla. L’equip aleví, integrat per Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert i entrenat per Mateu Fornés, es va imposar en el final provincial a l’equip de Xàbia (Ondara – 40 – Xàbia – 10).

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als jugadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i al seu entrenador, per l’excel·lent temporada que estan duent a terme, en la que estan aconseguint uns magnífics resultats. L’equip aleví d’Ondara ja es va proclamar el passat mes d’abril campió provincial dels JECV, en la modalitat de raspall.

 

D’altra banda, el jove pilotari benjamí d’Ondara, Àlex Terrades, s’ha proclamat junt amb el seu equip aleví Oliva B campió provincial de València en les finals dels XXXIV JECV de raspall, disputades dissabte passat en Moixent. En la final es van imposar a l’equip d’Alcàntera-Càrcer (Oliva B 25 – Alcàntera-Càrcer 15).

alex terrades

Aquest dissabte 21 de maig s’enfrontaran en la final autonòmica dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana modalitat raspall, a celebrar en Oliva, els equips alevins d’Ondara i Oliva.

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.