ONDARA OBRI LES INSCRIPCIONS PER AL III CAMPUS DE BÀSQUET

 

 

 

El campus se celebrarà del 27 de juny al 2 de juliol al pavelló d’Ondara i les inscripcions es poden realitzar fins al 12 de juny

 

Ondara, 16.05.16. Un any més, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, PIMON i el Club de Bàsquet Ondara organitzen la tercera edició del Campus de Bàsquet d’Ondara. A partir d’aquest cap de setmana, i fins al pròxim 12 de juny, quedaran obertes les inscripcions a través de la web https://laveu.ondara.org.

 

El III Campus de Bàsquet d’Ondara, coordinat per Mateu Vives Carrió, és un campus d’alt nivell, amb molt bona acollida en la nostra comarca, que està caracteritzat pel treball específic a nivell tècnic i tàctic dut a terme pels entrenadors locals, formats com a entrenadors de la FBCV, compartit amb entrenadors convidats d’alt nivell com són: Ferrán Pizcuela (durant 6 anys entrenador de les bases del València Bàsket; entrenador del programa de detecció i selecció de talents de la Federació Espanyola de Bàsquet, entrenador de la selecció valenciana Infantil i que forma part del cos tècnic de la FBCV); Jaume Tormo (entrenador del Ros Casares femení i, en lliga EBA, del Godella i Alginet, així com dels seus respectius planters, que actualment entrena l’equip d’EBA del Paterna i és el seleccionador Infantil Femení de la Comunitat Valenciana); i Víctor Rubio (entrenador Superior, seleccionador del cadet masculí de la Comunitat Valenciana; responsable de l’àrea de tàctica dels cursos de formació de la FBCV, actualment entrenador de l’UPB Gandia Bàsquet lliga EBA). Tots ells, entre altres, visitaran el campus al llarg de la setmana per a treballar amb els diferents grups.

 

La celebració del III Campus De Bàsquet D’Ondara tindrà lloc al pavelló municipal del 27 de juny al 2 de juliol en horari de 9 a 20 hores, i va dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys (categories benjamí, aleví, infantil i cadet de la pròxima temporada). El Campus de Bàsquet d’Ondara suposa una oportunitat única perquè els xiquets i xiquetes interessats a practicar el Bàsquet puguen adquirir nous coneixements i consolidar els que ja tenen, amb un treball més personalitzat que els permeta aconseguir una millora en poc de temps. Durant aquesta setmana no faltaran activitats recreatives, aquàtiques, o xerrades,  entre altres activitats.

 

El Campus de Bàsquet té un preu de 155 euros (150 euros per a germans), si bé hi ha descomptes (preu escoles esportives municipals o empadronats a Ondara, 145 euros; germans, 140 euros). El preu inclou l’esmorzar, dinar, berenar i hidratació, així com una bossa esportiva, un equipatge reversible d’entrenament, dues samarretes tècniques i un baló de bàsquet. Per a més informació i inscripció es pot acudir a l’oficia d’esports municipal, ubicada al pavelló, o bé realitzar la inscripció a través del formulari en la web https://laveu.ondara.org.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 12 de juny.

 

Per a més informació:

campusbasquetondara@gmail.com

esports@ondara.org

www.facebook.com/campusbasquetondara

cartell III Campus basquet

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.