L’OPERATIU DE SEGURETAT PER A LA TROBADA D’ONDARA COMPTARÀ AMB 15 POLICIES I 60 VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL

 

Ondara, 16.05.16. Ondara està ultimant els detalls organitzatius de la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià, que se celebrarà aquest dissabte 21 de maig en la població. En l’àmbit de la seguretat, el passat 12 de maig es va celebrar en la Direcció de la Policia Local d’Ondara una reunió dels caps de Protecció Civil i caps de la Policia Local, per a organitzar l’operatiu de seguretat de la Trobada, sota la coordinació de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Zeus Serrano.

 

A la reunió van assistir, a més de la Regidora d’Educació, Mar Chesa (responsable de l’esdeveniment), els caps de les agrupacions de Protecció Civil de Dénia, El Verger, Gata, Olleria, Ondara i els de la Policia Local d’Ondara. En la trobada es van abordar les comeses i els protocols que s’han de seguir en un esdeveniment d’aquestes característiques, que, s’estima, aglutinarà a més de 15.000 persones aquest dia a Ondara.

 

Segons es va concretar en la reunió organitzativa, es posarà un punt d’emergències al carrer Vicente Andrés Estellés, que serà el punt de coordinació tant per a policia com per a ambulàncies i protecció civil, i servirà a més com a punt de reunió en cas de necessitat.

 

L’operatiu de seguretat de la Trobada estarà format per un total de 60 voluntaris de protecció civil, i 15 policies locals, coordinats pel Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, i el Cap de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual.

PLANIFICACIO TROBADA

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.