COMENÇA L’ORGANITZACIÓ DEL “TARDEO” D’ONDARA AMB LA PRIMERA REUNIÓ AMB ELS NEGOCIS LOCALS

 

tardeo presentacio comerciants (4) tardeo presentacio comerciants (1)

 

Més de 40 persones van assistir ahir a la primera trobada per a concretar la participació en l’esdeveniment

 

Ondara, 13.05.16. Ahir es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la primera reunió organitzativa sobre el “tardeo” d’Ondara (esdeveniment que tindrà lloc els dissabtes 11, 18 i 25 de juny, i 2 de juliol). La iniciativa del “tardeo” a Ondara està impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i Jovempa Marina Alta (Associació de jóvens empresaris de la Marina Alta), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica, que dirigeix José Ramiro. A la trobada d’ahir van assistir més de 40 persones, representes de negocis locals, tant de restauració com de comerços d’Ondara.

tardeo presentacio comerciants (6)

La proposta està tenint bona acollida entre els establiments locals; de fet ja hi ha quatre interessats a muntar en l’apartat gastronòmic (d’un màxim de vuit previstos), i unes 12 empreses amb intenció de posar el seu estand comercial i de venda ( dels 40 previstos, en funció de la grandària de cada estand). De moment, aquesta primera reunió anava dirigida únicament als negocis d’Ondara, que disposaran d’una setmana per a realitzar una inscripció preferent; després, el termini s’obrirà també per a les empreses i negocis de la Marina Alta associats a Jovempa. Els comerços i negocis d’hostaleria interessats a participar en el “Tardeo” d’Ondara poden posar-se en contacte amb: marinaalta@jovempa.org, telèfon 620 131 626.

 

En la trobada d’ahir, el president d’ACO, Juanjo Mahiques, i el directiu de Jovempa, Jonàs Lázaro, van explicar als assistents les característiques, avantatges i formes de participar en el projecte del “Tardeo”, l’objectiu del qual és dinamitzar la vesprada-nit dels dissabtes, i que va dirigida a famílies, turistes i públic en general. A la reunió van assistir el Regidor de Promoció Econòmica, José Ramiro, i la Tècnica de Jovempa, Elena de Isla.

 

El “tardeo” celebrarà en horari de 19 a 24 hores, als voltants del Prado i de la Plaça de Bous, amb una dimensió familiar i turística, i amb un clar enfocament de promoció comercial, a banda del ludicofestiu. El “Tardeo” d’Ondara comptarà, a més de gastronomia, amb oci, comerç i cultura; hi haurà zona infantil a la plaça de bous, música en directe, activitats culturals i exposicions d’art; estands comercials, així com demostracions i tallers dels comerços participants; i gastronomia amb carpes dels hostalers locals i amb les food trucks.

 

Juanjo Mahiques va informar que cada dissabte s’oferiran propostes diferents, tant musicals (amb actuacions en directe) com d’animació infantil, amb l’objectiu de no repetir i que els assistents puguen gaudir cada dia d’activitats diferents. El Prado serà l’escenari de les actuacions i presentacions, així com de les mostres culturals; mentre que els voltants del Prado (zona de l’aparcament posterior i carrer General Bosch) acolliran els estands comercials, la zona de street food, l’escenari i la zona de terrassa amb taules i cadires. I els més menuts podran gaudir a la zona infantil que s’instal·larà a l’interior de la plaça de bous.

 

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, el seu responsable, José Ramiro, ha volgut agrair a ACO i a Jovempa “la seua iniciativa a l’hora d’impulsar aquest projecte dinamitzador de la vesprada-nit dels dissabtes”, que ha qualificat com “molt encertada, atés que és una proposta no sols festiva, sinó també cultural, gastronòmica, comercial, musical i de qualitat”. Afegint que des de la Regidoria de Promoció Econòmica “sempre es tractaran d’atendre les iniciatives que provinguen de l’associació de comerciants i que siguen positives per a dinamitzar el comerç local”.

 

 

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Associacions.