ONDARA CONVOCA LA CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL PER A LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE MONITOR DE TEMPS LLIURE

 

 

 

Les sol·licituds es presentaran fins al 3 de juny a les oficines de l’empresa municipal

 

Ondara. 12.05.16. L’empresa municipal PIMON d’Ondara ha publicat les bases per a la creació d’una borsa de treball per a la contractació temporal de Monitor de Temps Lliure. Les sol·licituds es presentaran fins al 3 de juny del 2016 a les Oficines de l’empresa municipal  (Plaça del Mercat núm. 6), acompanyant el Currículum vitae i justificant els mèrits al·legats. Les  bases s’han publicat a les oficines de l’empresa municipal, el Tauler d’edictes municipal, Casa de Cultura/Biblioteca, Oficines municipals de l’Agència de Desenvolupament Local i seu electrònica de la pàgina web municipal.

 

L’objecte de la convocatòria és la contractació de Monitor de Temps Lliure. El contracte laboral serà de durada determinada a temps parcial (juliol i agost), i la funció seran les activitats pròpies de Monitor de Temps Lliure a les Escoles d’Estiu. La durada del contracte serà d’un mes (juliol) ampliable per un altre (agost) de 2016. Podrà prorrogar-se el contracte per al 2017. Quant a la titulació mínima requerida, els aspirants hauran de disposar dels títols de Monitor de Temps Lliure, Educador Infantil, o tenir aprovades almenys la meitat de les assignatures de Magisteri, Educació Física, Psicologia, Pedagogia o títol acadèmic relacionat en l’àmbit educatiu.

 

Les bases de la convocatòria es poden consultar en la seu electrònica de la pàgina web municipal www.ondara.org. Aquesta borsa de treball serà indefinida, fins que siga substituïda per una altra.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.