ONDARA ESTRENA NOVA PÀGINA WEB DE COMUNICACIÓ PER MITJÀ DE LA VEU D’ONDARA

 

 

 

Els tràmits i serveis administratius municipals seguiran prestant-se a través de la pàgina web de l’Ajuntament, mentre que tota la comunicació institucional, i també l’actualitat del municipi, se centralitzarà mitjançant la web de la ràdio municipal

 

Ondara, 21.04.16. Ja està en marxa la nova pàgina web de l’emissora municipal d’Ondara, La Veu d’Ondara. A partir d’ara, totes les notícies generades per l’Ajuntament d’Ondara i que es publicaven fins ara en la pàgina web institucional www.ondara.org, passaran a publicar-se a través de la web https://laveu.ondara.org/ ; pàgina a què també es podrà accedir mitjançant un enllaç directe de la web institucional de l’Ajuntament.

 

D’aquesta manera, tota la informació  i notícies municipals d’Ondara passen a estar centralitzades a través de la Veu d’Ondara, mentre que la web institucional de l’Ajuntament permetrà realitzar tots els tràmits i gestions de la seu electrònica, amb informació rellevant d’àmbit administratiu, web de transparència, borses de treball, etc, referent a l’administració local d’Ondara.

 

Es distingirà així en dues pàgines web, diferenciades però enllaçades, la informació de serveis i tràmits administratius, de les notícies i comunicats que genera l’Ajuntament d’Ondara (que seguiran publicant-se, per mitjà de la Veu d’Ondara, també a través de les xarxes socials). A més, la nova pàgina de la Veu d’Ondara, que està dividida en diverses seccions (actualitat, política, ajuntament, cultura, esports, ADL-AFIC i associacions) permetrà incloure informació de col·lectius, associacions i iniciatives externes a l’Ajuntament, amb l’objectiu de donar una major projecció pública a l’actualitat del poble. A més, la nova pàgina web permet escoltar la Veu d’Ondara on line.

 

L’objectiu, segons ha informat el Regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Ondara, José Ramiro, és millorar l’eficàcia i abast de la comunicació institucional, així com oferir una plataforma per a la comunicació i la participació pública dels col·lectius i associacions locals, i de la ciutadania en general.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.