EL TRINQUET D’ONDARA ACULL AQUEST DISSABTE LES FINALS PROVINCIALS DE RASPALL DELS JECV

 

 

 

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara disputarà les finals amb els equips benjamí, aleví i infantil

 

Ondara, 21.04.16. El Trinquet Municipal d’Ondara acollirà per primera vegada unes finals provincials dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, modalitat raspall. Aquest dissabte 23 d’abril, a partir de les 9 hores, es disputaran en aquesta instal·lació esportiva d’Ondara les finals de categoria benjamí, aleví, cadet, infantil i juvenil, amb la participació dels equips millor classificats de la província d’Alacant, entre ells, tres equips de l’Escola Municipal de Piota d’Ondara (benjamí, aleví i infantil).

 

A les 9 hores serà la final aleví, en la que jugarà l’equip aleví d’Ondara, integrat per Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert, contra l’equip de Beniarbeig-El Verger. A les 9:40 hores serà la final de categoria benjamí, entre l’equip d’Ondara (amb Àlex Serra, Arnau Mas i Andreu Mullor) i el de Petrer. A continuació, a les 10:20, jugaran la final cadet Orba A contra agost. La final infantil serà a les 11 hores entre Ondara A (equip integrat per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés) i Petrer A. I la final juvenil es decidirà entre els equips de Mutxamel A i Xixona.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha ressaltat que per al municipi “és tot un orgull i un privilegi acollir aquestes finals”, i ha desitjat molta sort als jugadors de l’Escola Municipal de Piota d’Ondara.

 

xiquets que van a la final Autonomica

Publicado en Actualitat, Esports.