QUARANTA PERSONES ASSISTEIXEN A LA XERRADA SOBRE INCONTINÈNCIA URINÀRIA

 

xerrada sanitat (5) xerrada sanitat (6) xerrada sanitat (3)xerrada sanitat (1)xerrada sanitat (4)xerrada sanitat (7)

 

L’activitat va estar organitzada per FarmaOndara i Marina Salut amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat d’Ondara

 

Ondara, 31.03.16. Ahir es va impartir a la Casa de Cultura d’Ondara una xerrada informativa sobre com actuar davant pèrdues d’orina, organitzada per FarmaOndara i Marina Salut amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat d’Ondara. Unes quaranta persones van assistir com a públic a aquesta ponència, que va anar a càrrec de Jorge Isidro Márquez (Metge al Centre de Salut d’Ondara),  Mª José Rodríguez Moncho (Farmacèutica en farmàcia comunitària d’Ondara), Vanessa Fontaneda (Comare del Centre de Salut d’Ondara) i Pilar Romera (Fisioterapeuta al CS Ondara).

 

El Regidor de Sanitat, Zeus Serrano, va explicar, com a motivació de la jornada, que “conèixer una malaltia és la millor manera de previndre-la i de saber afrontar-la”, motiu pel qual, des de la Regidoria de Sanitat s’estan organitzant diferents xerrades perquè els veïns i veïnes coneguen els principals problemes de salut que els afecten (tabac, infarts, trastorns de l’alimentació, etc). El Regidor de Sanitat ha volgut agrair a FarmaOndara i a Marina Salut la seua col·laboració a l’hora de fer arribar temes tan importants a la ciutadania. A més, ha destacat la satisfacció de veure que cada vegada són més les persones que acudeixen a les diferents jornades.

 

En el cas concret de la xerrada d’ahir, els assistents van poder aprendre què és la incontinència urinària, què es pot fer per a previndre-la, així com quins són els diferents tipus de tractament. Va ser una xerrada també amb un component pràctic, perquè hòmens i dones pogueren entendre-ho tot, i fins i tot van fer els exercicis recomanats per a casa.

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.