ONDARA ADJUDICA EL SERVEI DE GESTIÓ DEL TRINQUET MUNICIPAL

 

 

  • L’objectiu és dinamitzar el trinquet i oferir partides de pilota

 

  • L’adjudicació inclou el servei de barra i la gestió de la pista, que comptarà amb 4 hores setmanals gratuïtes per als socis del Club de Pilota

 

Ondara, 08.03.16. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Ondara ha adjudicat la contractació de la gestió de les instal·lacions del trinquet municipal d’Ondara, amb l’objectiu de “millorar la gestió i aconseguir un major dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal”, segons ha argumentat el portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro, el qual ha confirmat que amb l’adjudicació s’aconsegueix “donar vida al trinquet, celebrar més partides i que s’interesse gent del món de la pilota”. A l’adjudicació es van presentar dues ofertes del món professional de la pilota, i s’ha seleccionat la proposta presentada per a la gestió del trinquet per part de Josep Escoto Boluda i Nèstor Portes Morell, que inclou el pagament d’un cànon anual de 151 euros i compleix amb els requisits del plec de condicions. Ambdós s’han reunit a l’Ajuntament amb l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

 

De la proposta, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha destacat que s’ha adjudicat a dos jóvens “pilotaris” i monitors de pilota, Josep Escoto Boluda i Nèstor Portes Morell, ambdós esportistes d’elit, amb experiència en l’organització de partides de pilota i també en el sector d’hostaleria.

 

En la proposta aprovada, quant a la gestió de la pista, es marquen unes tarifes per la seua utilització de 4 euros per a socis del Club de Pilota d’Ondara i 6 per als no socis (sense llum), i de 7 euros per a socis i 9 per a no socis (amb llum). I 2 euros més per pilotes. S’inclou l’adequació del bar del trinquet, amb la col·locació d’una planxa, i poder realitzar també algun tipus de menú, tapes o snacks, a més d’oferir tot tipus de begudes. Les tarifes del bar sempre seran a preus populars. Inclouen com a servei la venda de material de pilota. Quant al tema de l’aigua i la il·luminació, els adjudicataris es comprometen a aportar el 10% estipulat en les bases.

 

La seua idea és fomentar l’Escola de Pilota d’Ondara, i realitzar un treball conjunt amb l’Ajuntament d’Ondara i el Club de Pilota, amb la intenció de portar a cap una sèrie de campionats locals i comarcals. Entre les seues propostes inclouen altres aspectes, com fer partides amb jugadors en cadires de rodes, i promocionar també la pilota entre les dones, atés que el col·lectiu femení s’ha incorporat any rere any a aquest esport, i fins i tot s’han creat campionats de categoria femenina.

 

Els adjudicataris es comprometen a la celebració de almenys una partida setmanal, bé siga a nivell semiprofessional, o professional, comptant amb jugadors de la Marina Alta, jugant-se la primera partida amb jugadors del Club o aficionats que acudisquen al trinquet. Amb entrades sempre adaptades a les demandes de la partida i del nivell dels jugadors, i facilitant unes entrades de cortesia a les autoritats. Afirmen que com a coneixedors dels trinquets, tindran el suport del món de la pilota i de patrocinadors. A més, anuncien la seua intenció de crear unes jornades de convivència entre escoles i clubs d’altres pobles, així com agermanar-se amb altres clubs.

 

Cal recordar que segons les bases de la licitació, la utilització del Trinquet per als alumnes de l’Escola Municipal de Pilota serà gratuïta (tindran un horari reservat que determine la Regidoria d’Esports), i també serà gratuïta la utilització del Trinquet per part del Club de Pilota d’Ondara, durant quatre hores setmanals d’entrenament, a més de les partides oficials de competicions autonòmiques. Els membres del Club de Pilota d’Ondara tindran així mateix preferència en la reserva d’horaris.

 

Quant al plec de condicions, la gestió integral de les instal·lacions del Trinquet municipal comprèn el contingut següent: organitzar i administrar la utilització de les instal·lacions del Trinquet, sota la direcció i supervisió de l’Ajuntament; organitzar i gestionar la celebració de partides, competicions o tornejos de la Pilota; manteniment, conservació, neteja i reparació ordinària de les instal·lacions; serveis de consergeria i custòdia de l’edificació, i prestació del servei de la barra ubicat a l’edifici del Trinquet, i en general, qualssevol altres funcions que siguen necessàries per a l’adequat i eficient ús i manteniment de les instal·lacions del Trinquet Municipal.

Publicado en Actualitat, Esports.