COMENÇA LA VACUNACIÓ MASSIVA CONTRA EL COVID EN EL PRADO D’ONDARA

Ondara, 26.05.21. Ahir 25 de maig va arrancar a la vesprada la vacunació massiva al recinte del Prado d’Ondara, que havia sigut preparat, en dies anteriors, per a acollir aquesta campanya de vacunació amb totes les mesures preceptiva que marca Salut Pública. Segons ha informat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, la vacunació va transcórrer amb normalitat i sense cap incidència. Ahir es van administrar segones dosis de la vacuna Pfizer per a persones que havien rebut setmanes abans la primera dosi; i a partir de demà, 27 de maig, s’administraran primeres dosi de vacunes per a persones d’entre 50 i 59 anys.

Com s’indica des de la Regidoria de Sanitat, el Prado es va estrenar com vacunòdrom amb l’equip mèdic i sanitari, amb la col·laboració d’efectius de Protecció Civil i de serveis municipals de l’Ajuntament. Des de la Regidoria de Sanitat s’ha agraït a tots la seua col·laboració perquè aquesta campanya de vacunació massiva a Ondara siga un èxit.

En el Prado d’Ondara es vacunarà persones de Beniarbeig i Benidoleig, a més d’Ondara. És un dels onze punts de vacunació massiva amb què compta la Marina Alta.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.