La 4ª Fira Marina Alta estarà dedicada al paisatge de la comarca

* Nota de premsa i foto: Macma*

La 4ª Fira Marina Alta estarà dedicada al paisatge de la comarca

Els propers 10 i 11 de novembre de 2018 el Prado d’Ondara acollirà la quarta edició d’un encontre que enguany suposarà un aparador i alhora homenatge al paisatge de la Marina Alta

Tècniques, tècnics, regidores i regidors de l’àrea de Turisme de tota la Marina Alta s’han reunit hui a la seu de la MACMA per debatre les línies que guiaran el 10 i 11 de novembre de 2018 la quarta fira comarcal. Un encontre que ve precedit per la fira introductòria de 2015, la de temàtica gastronòmica de 2016 i la dels vins de 2017: reeixides cites en què ja es traçaren les directrius per potenciar la comarca per mitjà del lema La Marina Alta amb els 5 sentits. En aquest sentit, després de l’olfacte –els vins de la Marina Alta– i el gust –la nostra cuina–, la vista –i, consegüentment, el paisatge de la Marina– és un dels sentits més transversals a l’hora de divulgar i vertebrar el conjunt de la comarca.

fira comarcal

En aquest sentit, el títol de l’encontre d’enguany serà la IV Fira Marina Alta amb els 5 sentits: La vista, el nostre paisatge. Així mateix, el gerent de la MACMA, Jovi Lozano-Seser, ha coordinat una reunió en què l’alcalde d’Ondara i regidor de Promoció Econòmica del municipi José Ramiro ha contextualitzat la proposta de programar un any més aquest esdeveniment comarcal dins del marc de la fira ondarenca per tal d’aprofitar una infraestructura pública –El Prado–, la qual no suposa cap despesa per als pobles i entitats que hi participen. D’altra banda, des de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, entitat coordinadora del fòrum comarcal, s’han avançat els punts principals en què es fonamentarà la fira d’enguany: àmbits com el turisme sostenible, les rutes senderistes o el medi ambient, entre d’altres.

Preceptes que es desenvoluparan al llarg de tot el cap de setmana per mitjà de tallers i activitats i, sobretot, a través dels estands dels ajuntaments i Oficines de Turisme que composaran un aparador immillorable per representar el paisatge de la Marina Alta.

* Nota de premsa i foto: Macma*

Publicado en Actualitat, Associacions.