ONDARA SIGNA UN CONVENI PER A REALITZAR REVISIONS MÉDICO-ESPORTIVES ALS ALUMNES DE LES ESCOLES ESPORTIVES AMB L’INSTITUT DE CARDIOLOGIA ESPORTIVA (REMA)

Ondara, 06.07.18. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria d’Esports, dirigida per Mar Chesa, ha signat un conveni de col·laboració amb el Centre de Rehabilitació San Carlos – Institut de Cardiologia Esportiva (REMA), per a la realització de revisions médico-esportives a l’alumnat de les Escoles Esportives Municipals per a la pròxima temporada. El conveni ha sigut signat aquest matí a l’Ajuntament amb la presència de la Regidora d’Esports Mar Chesa, i el gerent de Rema, Juan Olivert.

conveni cardiologia esportiva

L’Institut de Cardiologia Esportiva ( REMA) és una entitat ubicada a Dénia, especialitzada en medicina esportiva i, entre altres activitats, també realitza proves mèdiques per a esportistes que vullguen practicar de forma saludable i segura qualsevol activitat esportiva.

Arran del conveni signat per l’Ajuntament, el Centre de Rehabilitació San Carlos, a través del seu Institut de Cardiologia Esportiva (REMA), realitzarà Revisions Mèdiques amb «Prova d’Esforç» a tots els alumnes de les Escoles Municipals d’Ondara de les categories infantil, cadet i juvenil; sempre que estiguen degudament autoritzats per escrit, per part de l’Ajuntament. Aquest reconeixement mèdic és voluntari per a l’alumnat a partir de categoria infantil, si bé és recomanable la seua realització, que estarà subvencionada en part amb l’aportació de l’Ajuntament d’Ondara. La «prova d’esforç» es realitzarà sota el control d’un metge cardiòleg, especialitzat en Medicina Esportiva, i amb els aparells d’última generació de què disposa REMA. El resultat serà un Informe Final detallat d’una espiro-ergometria, incloent-hi anàlisi de gasos i una ecocardiografia, per a cada alumne que es realitze les proves. El conveni es posarà en marxa en la nova temporada esportiva 2018-2019.

Publicado en Actualitat, Esports.